Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

2-årig pojke överraskade Stockholmspolisen med blommor och kramar

Nyheter | 09/04/2017 13:59

Under fredagseftermiddagen fick polisen in ett larm om att en lastbil kört in i Åhléns på Drottninggatan i centrala Stockholm.

Hela världen befinner sig för tillfället i chock efter att minst fyra personer har dött och 15 personer skadats i fredagens misstänkta terrordåd då en lastbil löpte amok på Drottninggatan i Stockholm för att sedan kraschade in i Åhlénshuset.

På lördagen var delar av Drottninggatan omkring Åhléns fortfarande avspärrad och vid avspärrningen började folk lämna blommor och ljus. Flera politiker kom till platsen och det gjorde även kronprinsessan Victoria och prins Daniel, här kan du se när de lämnar sina blommor.


På sociala medier hyllas nu polisen för sina insatser och ute i Stockholms stad lägger människor blommor på polisbilarna, delar ut fika till poliserna och överöser dem med kärlek.

Och någon som hade en egen liten överraskning var en 2-årig liten pojke som tog modet till sig och gick in till Norrmalmspolisens station. Med sig hade han ett stort fång rosor, och självfallet bjöds det även på många kramar.

<3


En liten kille, 2 år kom idag in till polisstationen på norrmalm och överräckte denna fina bukett. Tack så mycket!

9 saker du behöver veta om attacken i centrala Stockholm

Video: Här flyr folk från misstänkt terrordåd i centrala Stockholm

Här är bilderna som visar lastbilsattacken i centrala Stockholm

En anhållen för inblandning i attacken i Stockholm – det här vet vi om honom

Så flydde misstänkte terroristen till tunnelbanan efter attacken

Säpo: Mannen har förekommit i utredningar tidigare