Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hel familj har hittats döda i en villa i Bjärred

Nyheter | 09/01/2018 22:31

Fyra personer har hittats döda i en villa i Bjärred utanför Lund. Två vuxna och två barn. Polisen kriminaltekniker arbetar just nu på platsen.

Det var till en villa i tätorten Bjärred i Skåne, drygt tio kilometer väster om Lund, som polisen larmades vid 17-tiden på tisdagen.

I en villa hittade man fyra personer som var döda. Det handlar om två vuxna och två barn.

– Det är en hel familj som hittats avlidna, säger Ewa-Gun Westford på polisen i region syd till Aftonbladet.

Bjärred
Tätorten Bjärred ligger i Skåne, drygt tio kilometer väster om Lund. Bildkälla: Google Maps

Polisen vill i nuläget inte kommentera om det finns några misstankar om brott bakom familjens död. Det man dock har sagt är att man just inte i alla fall inte letar efter någon misstänkte gärningsperson i närheten, enligt Aftonbladet.

I övrigt vill polisen inte kommentera arbete närmare.

– Det handlar också om att det finns ett enormt stort sorgearbete för de familjemedlemmar som finns kvar, säger Ewa-Gun Westford.

Polisen kriminaltekniker arbetar just nu på platsen, ett arbete som förväntas ta lång tid.

– Vi har mycket arbete framför oss. Det här är ett arbete som kräver en hel del. Vi kan inte säga något innan teknikerna är färdiga på platsen, säger hon till Aftonbladet.

Fredagen 19 januari släppte polisen uppgifter om att föräldrarna lämnat ett avskedsbrev, där de skulle varit överens om att döda sina egna barn.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.