Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bjärred-föräldrarna var överens om att döda sina egna barn

Nyheter | 19/01/2018 13:31

9 januari hittades en hel familj död i sin bostad i Bjärred, Skåne. Nu berättar polisen mer om vad de tror har hänt, och om föräldrarnas avskedsbrev.

Tisdagen 9 januari hittades en hel familj död i sitt hem i Bjärred i Lomma kommun, Skåne. Familjen hittades av en polispatrull, som åkte dit efter att pappan i familjen inte hade kommit till jobbet.

Sedan dess har fallet dragit till sig stor uppmärksamhet från hela Sverige, och polisen har varit mycket förtegen.

Nu uppger polisen att föräldrarna ska ha varit överens om att döda sina barn. Detta framgår av ett avskedsbrev, uppger SVT. 

De båda föräldrarna ska ha undertecknat brevet där det framgår att de ansåg att det inte längre fanns någon livskvalitet, på grund av döttrarnas sjukdom. Efter att ha dödat barnen tog de sina egna liv.

Polisen uppger att de har förhört ett femtiotal personer i familjens närhet och anhöriga har underrättats med de nya uppgifterna.

Polisen vill ha en fullständig bild

Ännu har polisen inte fått alla svar på olika analyser, men har en uppfattning om vad som har skett. De hoppas nu få en fullständig bild av vad som har hänt.

Så länge undersökningen pågår kommer bostaden vara avspärrad. Det kommer heller inte väckas något åtal då det inte finns några misstänkta i livet, skriver SVT.

Polisen skriver på deras hemsida att de inte kommer lämna ytterligare information om ärendet. 

Här kan du läsa mer om morden i Bjärred:

Hel familj har hittats död i villa i Bjärred

Här är de nya uppgifterna kring morden i Bjärred

Kriminiologen Jerzy Sarneckis teori om morden i Bjärred

Morden i Bjärred: Nu analyseras familjens möten med skolan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du följt rapporteringen om morden i Bjärred?