Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

10 helt galna saker vi gjort för kärleken – berättat av tjejer

- 22/01/2018, 20:02

Att klämma en cysta mellan någons skinkor, klippa tånaglar och plocka bort stygn. Här är historier från tio tjejer som gjort halvgalna saker för kärleken.

Att göra galna saker för kärleken har nog säkert alla gjort. Men ibland kanske det vi gör är lite över gränsen...

Men vad gör man inte för kärleken? 

Här är historier från tio tjejer om galna saker de gjort för kärleken:

"Jag hjälpte min kille att ta bort stygn en gång. Jag var emot det först och tyckte han skulle göra det hos en läkare. Men när han väl började gjorde han det så dåligt att jag va tvungen att ta över."

"Jag klippt mitt ex tånaglar." 

"När mitt ex var jättefull en gång så behövde han 'hjälp med att spy' för att få ur sig lite alkohol. Han hade svårt för att spy. Så jag hjälpte honom spy genom att stoppa fingrarna i halsen på honom. Tänkte att jag kanske skulle hinna dra bort handen innan något 'kom upp' så att säga, men mina handreflexer var ingen match mot hans kräkreflex."

"Jag la mig på marken bakom hans bil så han inte skulle åka iväg en gång när vi hade bråkat. Hade han backat hade han blivit tvungen att köra över mig först. Hahaha tider när man var kär och psyko."

"Jag har klämt en cysta mellan skinkorna på mitt ex."

Saker man gjort för kärleken
Bildkälla: Shutterstock

"Jag åkte till andra sidan jorden för killen jag diggade. Alltså tog jag mig från Sverige till Japan för att tillbringa lite tid med honom."

"Jag är superrädd för blod och spya och börjar typ gråta och i värsta fall kan jag svimma. Mitt ex spydde ner hela toan. Alltså väggarna, badkar och missade toaletten. Sen hela balkongen, där låg jag å torkade upp allt och grät av rädsla."

"Jag går ju upp fem för att göra frukost åt min pojkvän eftersom han inte äter det annars. Han skulle aldrig be om det eller så. Är det någon hård kant på brödet så skär jag bort den."

"Jag och min partner klämmer finnar och sånt på varandra typ hela tiden. Kanske låter äckligt men när man varit tillsammans ett tag så är typ inget äckligt längre."

"När jag var tillsammans med mitt ex som var hockeyspelare ville han ha sex i omklädningsrummet i ishallen på sin lagkamrats plats. Han hatade honom. Jag gick med på det, haha."

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du gjort något liknande för för kärleken?