Lördag 8 Maj
Stockholm

Vill du få bort den irriterande frågan på Netflix? Så här gör du

Så får du bort frågan "tittar du fortfarande" på Netflix
Vill du få bort den irriterande frågan "tittar du fortfarande" på Netflix? Så här gör du. Foto: Shutterstock/TT

Ja, du läste rätt. Det går faktiskt att få bort frågan "tittar du fortfarande" på Netflix. Nyheter24 berättar hur du gör för att få bort den och bäst av allt, det är inte alls svårt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Brukar du tillbringa mycket tid med att titta på filmer och serier på Netflix?

Då känner du nog garanterat igen den lilla (och otroligt) irriterande frågan "tittar du fortfarande?".

*Ja, Netflix. Jag sitter fortfarande kvar här framför tv:n och kollar på den här serien efter fem timmar. Du behöver inte fråga IGEN.*

Men det går faktiskt att få bort den. Ja, du läste helt rätt! Den kränkande frågan går att trolla bort och det bästa av allt är att det inte verkar vara så svårt att göra det. I alla fall om man tittar i Chrome, och det fungerar även om du kollar på Netflix genom Chromecast, något som Baaam har skrivit om.

Där finns det ett tillägg som heter Flix Assist som faktiskt tar bort frågan OCH nedräkningen. För ja, den där nedräkningen känns ju också ganska onödig och irriterande när man är ivrig på att se nästa avsnitt.

Här är några Netflix-hacks som säkert kommer till användning. Bildkälla: TT

Men det är inte allt, det finns fler Netflix-hacks som du säkert kommer ha användning för. 

Om det är så att du har tittat på någon "pinsam" film och vill hålla det för dig själv kan du radera historiken på ditt konto. Det gör du genom att gå in på Konto, sedan Streamingaktivitet och sen trycker du på krysset till höger för att radera historiken. 

Något som du kanske redan känner till är att man sedan en tid tillbaka kan ladda ner avsnitt i Netflix-appen och kolla offline.

På tal om Netflix, nyligen skrev vi om 10 skräckfilmer som är för läskiga för folk att faktiskt se fler. Vill du se vilka filmer det är kan du göra det härOm du gillar skräckfilmer så måste du bara se trailern till den kommande skräckfilmen "Truth or Dare" – det kan du göra här

Eller så kanske du vill få fram en lista över allt du NÅGONSIN sett på Netflix? Här kan du läsa om hur du gör!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Netflix?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela