Finns ditt namn med på listan?
Här är de 20 namnen om svenska singlar gillar bäst - Foto: Shutterstock

Här är de 20 namnen som svenska singlar gillar bäst

Heter du Anna, Emma, Johan eller Fredrik? Då är ditt namn faktiskt väldigt populärt bland svenska singlar. Det visar en ny undersökning från dejtingappen Happn.


Om du använder detjtingappar kanske du har några speciella saker du tittar lite extra på? Kanske bilderna eller vad hen skriver om sig själv i sin beskrivning? 

Eller så kanske namnet på personen är något som lockar dig. Det finns faktiskt några namn som svenska singlar gillar extra mycket, enligt en ny undersökning från dejtingappen Happn.

I toppen på listan över tjejnamn som singlar gillar hittar vi namnen Anna, Emma och Malin. När man tittar på toppen av killnamnen så är det Johan, Fredrik och Daniel som är populärast.

Happn har tittat på deras egna statistik och på så sätt tagit fram de mest populära namnen baserat på profilerna och namn som har flest gilla-markeringar i dejtingappen. 

Här är de 10 mest populära tjejnamnen på Happn:

  1. Anna
  2. Emma
  3. Malin
  4. Sara
  5. Johanna
  6. Sofia
  7. Elin
  8. Frida
  9. Ida
  10. Hanna

Här är de 10 killnamnen som är mest populära på dejtingappen:

  1. Johan
  2. Fredrik
  3. Daniel
  4. Erik
  5. Andreas
  6. Martin
  7. Mikael
  8. Marcus
  9. Jonas
  10. Peter

Så här säger Claire Certain, som är Head of Trends på Happn, i ett pressmeddelande:

– Våra namn sänder ofta ut signaler om oss. Troligtvis eftersom vi alla bär på associationer kopplade till olika namn. Det är dock viktigt att komma ihåg att det är en kombination av en rad faktorer som avgör om vi blir intresserade av någon. Med andra ord finns ingen anledning att misströsta om just ditt namn inte finns med på topplistan.

På tal om att vara singel. 

Hur länge ska man egentligen vara singel innan man är redo att ge sig ut i dejtingvärlden igen? Det har Nyheter24 tidigare pratat om med relationsexperten och samtalsterapeuten Charlotte Sander.

– Det går inte riktigt att ange i tid och det kan se lite olika ut. Var man den som gjort slut så kanske man hunnit en bit in i processen redan under tiden man var tillsammans, medan den som blir lämnad har ett större jobb framför sig och därmed behöver mer tid, sa Sander tidigare till Nyheter24. 

Här kan du läsa mer om det.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 39 namn som det är förbjudet att ge till sitt barn – vill du läsa mer om det kan du göra det här

Eller så kanske du vill göra det här quizet? Kan vi gissa om ditt förhållande kommer att hålla med fem frågor?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Finns ditt namn med på listan?
Tack för din röst!