Söndag 5 Dec
Stockholm

4 saker din crush gör på nätet som visar att hen är upptagen

Tecken på att hen kanske redan har en partner
Gör din crush det här på internet? Då är nog hen redan upptagen. Foto: Shutterstock

Det finns flera tecken som kan visa att någon redan faktiskt är i ett förhållande, utan att behöva säga det. Här är fyra tecken att hålla utkik efter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att börja prata med någon man gillar på internet kan vara riktigt spännande och roligt. 

Men om det är så att du undrar om en specifik person är singel eller upptagen så finns det några tecken att leta efter faktiskt, något som sajten Elite Daily har skrivit om.

Alltid två drinkar på bilder 

Hen publicerar alltid bilder med två drinkar på deras Instastory, men de taggar ingen i bilden. Det kan betyda att det andra glaset på bilden tillhör hens partner och att hen därför är upptagen. 

Samma personer taggar hen

Har hen inte publicerat något på Instagram sedan 2016, men är taggad i massa bilder? Gå in på hens sociala medier-konton och kolla på bilderna hen blivit taggad i. Är det typ bara är en och samma person som har taggat din crush i olika bilder så är chansen står att det är hens partner. 

De gillar en persons alla tweets

För att ta reda på om hen har en partner kan du också gå in på Twitter och kolla på tweets hen har gillat. Om hen har gillat alla tweets från en person så kan det vara en potentiell partner. Dock behöver det ju inte betyda att de är tillsammans, men det kan mycket väl vara så, skriver Elite Daily. 

Bilder på sig själv från semestern  

Personen har massa bilder där hen ser romantisk ut, men du ser ingen annan i hens stories. Eller så har hen massa bilder på sig själv som man tydligt kan se är tagen av någon annan. Det kan också vara ett tecken på att hen är i en relation.

Men viktigt att komma ihåg är ju också att man absolut inte behöver gå ut med sin relation offentligt. 

Du kanske också vill läsa om sju meningar du måste hålla koll på om din partner säger? Det kan du göra här.Eller om tecken i kroppsspråket som kan visa om din partner är otrogen? Då kan du läsa mer om det här.

Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela