Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

6 saker du definitivt borde ge din flickvän på flickvännens dag

- 01/08/2018, 18:47 -

Idag är det flickvännens dag. Här är sex saker som din flickvän garanterat kommer att bli glad över att få idag.

Idag är det flickvännens dag. Och dagen i ära finns det sju saker som du kan ge din bae för att visa din uppskattning. 

Fråga henne om saker som hon brinner för – och lyssna

Nu förmodas det att du alltid lyssnar när din partner pratar. Men just idag kan du ju passa på att fråga henne om något som hon verkligen är intresserad och engagera dig extra i samtalet. Varför är det så viktigt för henne? Vad finner hon met intressant med det specifika ämnet. 

Ta en timme och lär dig vad hon gillar under oralsex

Om du vill kan du lägga undan mer än en timme till detta. Det huvudsakliga är att du borde ta dig tiden att fokusera på henne och vad hon tycker om. Fråga, låt henne bestämma, känn efter. Se till att engagera dig – och låt det ta tid. Ge utan att förvänta dig något tillbaka. 

Och om hon inte gillar just oralsex, så kan du byta ut det mot den typen av sex som hon gillar allra bäst. 

Lappar med maträtter

Det finns inget som sätter en relation på test lika mycket som att behöva välja vad det blir för kvällsmat. Så för att undvika stressen kan du använda dig av detta enkla trick. Fyll en skål med lappar där du skriver ner olika maträtter som du vet att ni båda gillar. 

När det sedan är dags att äta så har ni en enkel lösning till ert problem. Och om ni inte gillar lappen ni får upp, fortsätt bara plocka tills ni hittar en lapp ni gillar. 

Planera en rolig aktivitet som ni kan göra tillsammans

Det låter kanske väldigt basic, men varför inte planera något som ni kan göra tillsammans? Alltså inte bio eller en middag, utan en aktivitet. Planera en picknick och ta med ett roligt spel. Gå till en spelhall, eller varför inte slå på stort och åka till ett vattenland. 

Möjligheterna är oändliga. 

Bjud in hennes kompisar till vinkväll och middag

Laga en riktigt smaskig middag och bjud in hennes kompisar – och henne såklart. Hennes vänner betyder troligtvis väldigt mycket för henne, så varför inte passa på att lära känna de som hon tycker allra mest om. 

Ha en ärlig konversation om ert förhållande

Allra sist kan det vara nyttigt att fråga henne hur hon känner kring er, hur hon mår, och om hon har något som hon tänker på. Något som man kan göra med fyra enkla frågor: 

Hur mår du?

Vad önskar du att vi gjorde mer av? 

Vad tycker du är bra med vårt förhållande?

Finns det någonting du känner att du vill prata mer om?

Lyssna. Ta till dig. Kom med egna tankar. Och var öppen för hur hon känner. 

Varför inte ta detta Quiz för att se om du är en riktig man? Eller detta för att se om du är en riktig kvinna

Vad vi menar när vi skriver "hon"

I texten använder vi ordet hon för att beskriva en flickvän – men vi förstår att det är något som inte alla kan identifierar sig med. Ingen kan bestämma om du är man eller kvinna förutom du, men vi hoppas att du upplevde texten som informativ!