Tisdag 30 Nov
Stockholm

7 knäppaste nageltrenderna just nu

7 galnaste nageltrenderna just nu
Sjuka nageltrender. Foto: Instagram

Myror? Ansikten? Snippor? Ja, kreativiteten hittar inget stopp. Det enda man kan undra är hur de torkar sig på toaletten...?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Brukar du fixa naglarna? Att gå till en nagelsalong och fixa fräscha nya klor gillar många att göra. Men de här naglarna är det många som faktiskt skulle kalla för just ofräscha. 

På Instagram kan man se många sjuka trender vad gäller till exempel slajm, folk som smaskar i sig mat framför kameran och att skära i tvål. Men de här nageltrenderna är något annat.

Bildkälla: Instagram

Snippor

Ostron? Mandarin-klyfta? Nej, det är faktiskt små fiffis som pryder de här naglarna. Små klitoris-pärlor och resterande lila-glittriga naglar. Skulle du vilja ha?

Bildkälla: Instagram

Kycklingfötter

Vad är din favoritmat? Man kan ju inget annat än tro att den här personen i alla fall älskar kyckling. Så pass mycket att hen har kycklingfötter som naglar. Obehagligt eller trendsättande?

Bildkälla: Instagram

Tänder

Här har vi något att sätta tänderna i. Naglar i form av tänder. Och det är ju inga kändiständer, utan personen har med flit lagt dit lite karies, fläckar och lagningar. 

Bildkälla: Instagram

Penisar

Här har vi en liknande som den första! Könsorgan! Härligt! Eller? Många tycker inte det, utan upplever de här naglarna som stötande.

Bildkälla: Instagram

Myror

Det här är faktiskt en trend som folk just nu rasar över på internet. Folk gör alltså naglarna ihåliga och lägger i levande myror som krälar omkring inuti. Här kanske vi stoppar pressarna lite. Räknas det här som djurplågeri?

Bildkälla: Instagram

Ansikten

Varför inte sätta fast fem läskiga The Ring-ansikten på naglarna? Vem vet när man helt plötsligt bara har lust att bli lite skrämd? 

Bildkälla: Instagram

Ko-spenar

Här snackar vi om att kunna se m(jölk)öjligheter. Det ska alltså föreställa ko-spenar! Det här är varför många bytt till havremjölk.


Har du sköra naglar? Klippa nagelbanden, ha nagellacket för länge eller skriva för mycket på telefonen kan leda till att dina naglar blir svaga. Det kan också bero på brist på järn och B-vitamin – här är åtta saker du gör som kan leda till att dina naglar blir sköra.

Skulle du vilja ha någon av de här naglarna?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela