Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

NOCCO släpper julig energidryck – med smak av juläpple

Nyheter | 18/10/2018 21:13

Älskar du NOCCO? Då borde du springa till affären right away! Energidrycksjätten har nämligen precis släppt en ny dricka med smak av juläpple.

Än är det bara oktober och drygt två månader kvar till julafton. Men det hindrar inte populära NOCCO att redan nu önska svenska folket en riktigt god jul. Och vad är inte en bättre julklapp än en ny smak på energidrycken? 

Japp du hörde rätt, en ny smak finns nu att köpa i affären! 

Rudolf Juläpple

Årets nya energidryck är NOCCO Rudolfs Juläpple. Men hur smakar egentligen ett juläpple? Är det rött eller grönt? Och vad kan den innehålla kanske ni undrar? 

Drycken innehåller en blandning av röda karamelliserade äpplen och en mix julkryddor. Hur gott låter inte det va?

Men hur nyttig är då denna juldryck kanske man undrar?

Vi kan berätta att den definitivt går att dricka med gott samvete. Den innehåller bland annat sex olika vitaminer, koffein och är helt sockerfri (precis som alla andra goda energidrycker som NOCCO säljer). 

Den nya drycken innehåller även 300 milligram BCAA, vilket är samlingsnamnet för de tre aminosyrorna L-valin, L-isoleucin och L-leucin. Helt perfekt med andra ord! 

Inte första gången

Men det här är inte första gången som NOCCO ger ut en ny smak lagom till jul. Inför julen 2016 lanserade energidrycksjätten en dryck med smak av skumtomte. Den blev snabbt väldigt omtyckt och tillbaka lagom till Halloween förra året. 

Nu har man alltså valt att byta bort det vinnande konceptet och pröva något nytt. 

Andra märken 

Tidigare i höst har andra varumärken släppt nya produkter med smak av jul. Senast ut var de två glasskonkurrenterna Sia och Ben & Jerry's som släppte varsin julglass. Sias nya tomteglass har en smak av saffran och innehåller bitar av lussebulledeg, något som Nyheter24 har provsmakat

Deg är även något som Ben & Jerry's har satsat på inför denna jul. Deras nylanserade glass innehåller nämligen pepparkaksdeg och smakar precis så smaskigt.

Nyheter24 testade tidigare en annan smak av NOCCO-drycken. Se klippet här!

Brukar du dricka NOCCO?