Nocco
NOCCO har släppt en ny energidricka med smak av juläpple - Foto: Anders Wiklund/TT, Pressmeddelande Nocco

NOCCO släpper julig energidryck – med smak av juläpple

Älskar du NOCCO? Då borde du springa till affären right away! Energidrycksjätten har nämligen precis släppt en ny dricka med smak av juläpple.


Än är det bara oktober och drygt två månader kvar till julafton. Men det hindrar inte populära NOCCO att redan nu önska svenska folket en riktigt god jul. Och vad är inte en bättre julklapp än en ny smak på energidrycken? 

Japp du hörde rätt, en ny smak finns nu att köpa i affären! 

Rudolf Juläpple

Årets nya energidryck är NOCCO Rudolfs Juläpple. Men hur smakar egentligen ett juläpple? Är det rött eller grönt? Och vad kan den innehålla kanske ni undrar? 

Drycken innehåller en blandning av röda karamelliserade äpplen och en mix julkryddor. Hur gott låter inte det va?

Men hur nyttig är då denna juldryck kanske man undrar?

Vi kan berätta att den definitivt går att dricka med gott samvete. Den innehåller bland annat sex olika vitaminer, koffein och är helt sockerfri (precis som alla andra goda energidrycker som NOCCO säljer). 

Den nya drycken innehåller även 300 milligram BCAA, vilket är samlingsnamnet för de tre aminosyrorna L-valin, L-isoleucin och L-leucin. Helt perfekt med andra ord! 

Inte första gången

Men det här är inte första gången som NOCCO ger ut en ny smak lagom till jul. Inför julen 2016 lanserade energidrycksjätten en dryck med smak av skumtomte. Den blev snabbt väldigt omtyckt och tillbaka lagom till Halloween förra året. 

Nu har man alltså valt att byta bort det vinnande konceptet och pröva något nytt. 

Andra märken 

Tidigare i höst har andra varumärken släppt nya produkter med smak av jul. Senast ut var de två glasskonkurrenterna Sia och Ben & Jerry's som släppte varsin julglass. Sias nya tomteglass har en smak av saffran och innehåller bitar av lussebulledeg, något som Nyheter24 har provsmakat

Deg är även något som Ben & Jerry's har satsat på inför denna jul. Deras nylanserade glass innehåller nämligen pepparkaksdeg och smakar precis så smaskigt.

Nyheter24 testade tidigare en annan smak av NOCCO-drycken. Se klippet här!

/
Jul
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du dricka NOCCO?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Pausa laddningen av elbilen – och tjäna en tusenlapp. Flera aktörer på elmarknaden har gått ihop för att få elbilsägarna att bidra till ett stabilare elnät.

Högre vinst för Evolution

Evolution, utvecklare av nätkasinon, gjorde en rörelsevinst på 311 miljoner euro för första kvartalet, en ökning med nästan 15 procent jämfört med samma period i fjol.