Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna på Gotland försvunnen – polisen misstänker människorov

- 20/10/2018, 13:31

Under fredagseftermiddagen larmades polisen om att en kvinna i 30-årsåldern var försvunnen från sitt hem på Gotland. Nu misstänker man människorov.

En kvinna i 30-årsåldern hemmahörandes på Gotland är försvunnen. Polisen misstänker nu att kvinnan har förts bort mot sin vilja, skriver SVT Nyheter Öst. 

Det var under fredagseftermiddagen när kvinnans barn kom hem från skolan som de upptäckte att deras mamma inte var hemma, vilket hon borde varit.

För att få klarhet med vad som har hänt kvinnan har polisen på Gotland nu påbörjat en utredning. 

– Vi jobbar på bred front med att inre spaning och förhör. Vi letar i register, förhör personer i bostadsområdet, säger polisens vakthavande befäl till SVT Nyheter Öst.

Kvinnan har tidigare varit under hot och trots att polisen inte vet om hon blivit bortförd mot sin vilja eller inte så jobbar de som att så är fallet. 

Man utreder händelsen som misstänkt människorov och har en person misstänkt, bekräftar polisens vakthavande befäl till SVT Nyheter Öst

Har du några tips? Ring polisen på 114 14.