Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

17-årig flicka misshandlad till döds i Trollhättan

Nyheter | 14/11/2018 21:03

Under onsdagseftermiddagen larmades polisen i Trollhättan då två flickor i 17-årsåldern bråkat med varandra. En av flickorna skadades allvarligt och under kvällen meddelade polisen att hon avlidit av sina skador.

Klockan 14:44 på onsdagseftermiddagen fick polisen in ett larm om att två minderåriga flickor bråkade med varandra i Trollhättan. 

En av flickorna skadades svårt och fick åka till sjukhus med ambulans. Vid 20:30-tiden meddelade polisen att flickan som skadats avlidit av sina skador. 

Polisen spärrade av platsen och inledde initialt en förundersökning för mordförsök. Men när den skadade flickan sedan avled på sjukhuset har förundersökningen ändrats till mord, alternativt dråp.

Polisen vill inte gå in på detaljer i dagsläget 

Den flicka som nu misstänks för mord har lämnats över till sociala myndigheter. Av tekniska skäl och av det faktum att flickorna är minderåriga vill polisen i dagsläget inte kommentera händelsen. 

– Jag kan just nu inte säga mer av utredningstekniska skäl. Vi har spärrat av fastigheten där händelsen inträffade. Det ska göras en teknisk undersökning, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region väst, till Expressen

Har du varit i Trollhättan?