en äldre man i vit tröja, en man i brunt hår och skägg i grå tröja, en kvinna i brunt hår och lila dress
Hal Vaughn ville fira julen med sin dotter som jobbar som flygvärdinna - Foto: Mike Levy/Facebook

Pappan flög hela julen – ville fira med sin dotter

Många reser till sina nära och kära för att fira jul. Men en pappa valde att spendera hela julen på olika flygplan. Amerikanen Hal Vaughan firade högtiden med sin dotter som jobbar som flygvärdinna.


Människor världen över reser i juletid för att spendera tid med familj och vänner. Men den amerikanska flygvärdinnan Pierce Vaughan var tvungen att jobba under högtiden. Och istället för att fira julen utan familjen, så valde hennes pappa, Hal Vaughan, att göra det otänkbara, skriver CBS News.

Han bokade plats till alla flighter som Pierce skulle jobba på under julafton och juldagen – för att spendera tid med sin dotter. På Facebook publicerade passageraren Mike Levy en bild på pappan Hal som satt bredvid under en flygresa.

”Jag hade nöjet att sitta bredvid Hal på mitt flyg hem. Hans dotter Pierce var vår flygvärdinna som var tvungen att jobba på julafton”, skriver Mike Levy.

I inlägget skriver han också att Hal hade bokat alla av dotterns flygningar runt om i USA under julen för att spendera högtiden tillsammans.

"Vilken fantastisk pappa! Jag önskar er båda en väldigt god jul!”, fortsätter han.

Åkte med sex olika flyg 

Hal Vaughan gjorde totalt sex flygningar tillsammans med sin dotter. Och resan mellan Michigan och Florida blev han lycklig nog uppgraderad till business class, vilket Pierce Vaughan kallar ett "julmirakel".

”Shoutout till Mike Levy för att han var en utmärkt första klass-passagerare och för att han hjälpte oss att förstå hur coolt det här faktiskt är”, skriver Pierce på Facebook.

Hal Vaughan spenderade julen tillsammans med sin dotter på sex olika flygningar. Bildkälla: Pierce T Vaughan/Facebook
Jul
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du kunnat spendera julen på ett flygplan?
Tack för din röst!