Thailand, Färjan-Håkan, Jimmie Åkesson
Jimmie Åkesson avslutar Thailandsresan med karaokekväll med Färjan-Håkan. - Foto: Instagram/hakanhallins, Unsplash

Åkessons avslut på semestern – karaokekväll med Fäjan-Håkan

Mitt i den pågående regeringsbildningen lämnade Jimmie Åkesson landet för att semestra i Thailand med sin familj. Nu börjar semestern lida mot sitt slut och han avslutar den på bästa sätt – nämligen med en karaokekväll tillsammans med Färjan-Håkan.


Talmannen Andreas Norlén meddelade veckan innan jul att han skjuter upp nästa statsministeromröstning till den 16:e januari, vilket gjort att alla politiker fått ett litet jullov. 

Men någon som tog julledigt långt innan de andra var Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Den 12 december, när riksdagen samlades för att rösta om Socialdemokraternas Stefan Löfven skulle bli Sveriges nästa statsminister hade Åkesson redan flytt landet. Tillsammans med sin familj åkte han till Thailand för lite semester. 

Men det blev inte bara lata dagar på stranden för partiledaren.

Avslutar med karaoke 

Åkesson är som bekant kompis med Färjan-Håkan, som numera bor i Thailand året runt där han driver en bar. Tidigare lade han upp en bild på Instagram när han och Åkesson chillar i varsina solstolar på en sandstrand. 

"Här slappas det med Jimmie som laddar batterierna", skrev Håkan intill bilden. 

Håkan och Jimmie chillar på stranden. Bildkälla: Instagram/hakanhallin

Men nu har det blivit dags för Jimmie och familjen att åka hem. Och hur avslutar man en drygt två veckors semester på bästa sätt? Jo, genom karaoke och thaimat, iallafall om man ska se till de här två vännerna. Under söndagen publicerade Håkan en bild på Instagram där han och Jimmie ser ut att vara på en bar. 

"Det vart karaoke o sång samt vart man bjuden på hemlagad thaimat (grymt gott) igår med jimmie&vänner som avslutar semestern för denna gång. Tjoho! Idag har vi Tacobuffe", skriver han.

Vännerna avslutar semestern med karaoke. Bildkälla: Instagram/hakanhallin

Nyheter24 har tidigare skrivit om Jimmie Åkesson och Färjan-Håkan. Det kan du läsa mer om här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du karaoke?
Tack för din röst!
Senaste nytt

AI kliver in i Instagram och Facebook

"Sträck på dig" – förhandla med banken

Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.

Vimmerby: Polisen rapporterar om rattfylleri

"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Kanarieöarna kokar – protesterar mot massturism

Missnöjet sjuder i semesterparadiset. Vissa hungerstrejkar. Tusentals andra kommer att delta i protester på Kanarieöarna – där lokalbefolkningen har fått nog av ohållbar massturism.

Grekiskt prinspar går skilda vägar

Prins Nikolaos av Grekland och prinsessan Tatiana av Danmark skiljer sig efter 14 års äktenskap.