5 sjuka saker passagerare gjort ombord på flygplan

- 07/01/2019, 21:09

Har du någonsin stört dig på en medpassagerares beteende när du suttit på ett flygplan? Då är du inte ensam. Nyheter24 har listat fem personer som gjort sjuka saker ombord under flygturen och fångats på bild.

Att flyga kan vara påfrestande på många sätt och störningsmomenten är ofta många. Trångt, svårt att sova och barn som skriker är exempel på det. Men det är ingenting mot vad vissa passagerare gör när de flyger. 

Nyheter24 har samlat de fem värsta bilderna från ett Instagramkonto där den tidigare flygvärdinnan Shawn Kathleen står som skapare, skriver Metro UK.

Hon tröttnade på att se hur folk betedde sig ombord på flygplan och bestämde sig för att sprida det hon såg på sin arbetsplats till världen. Kontot går under namnet Passenger Shaming och har över 700 000 följare. 

1. Smutsiga fötter

Smutsiga fötter
Bildkälla: Instagram/passengershaming

Tänk dig att du sitter lugn och fin på din plats och bara vill komma fram och starta din semester, och så ser du ett par smutsiga fötter smyga sig fram bakom dig. Att man skulle bli äcklad är med all säkerhet en underdrift. 

2. Värma pizza

Värma pizza
Bildkälla: Instagram/passengershaming

Denna bild väcker fler frågor än den besvarar. Vem försöker värma en bit pizza ombord på ett flygplan? Vem tror att lampan i taket är så pass varm att det kan lyckas? Vilket flygbolag säljer ens pizza? Hur som helst är det sjukt nog att platsa på vår lista. 

3. Täcka skärmen med håret

Hår
Bildkälla: Instagram/passengershaming

Lev dig in i situationen att du har tolv timmars flyg framför dig och att du just valt en film du vill se för att döda tid. Och så, som från ingenstans, täcks din skärm av passageraren framförs långa hår. Det är trots allt snäppet värre än att fälla bak stolsryggen utan att fråga först. 

4. Måla på väggen

Flygplan
Bildkälla: Instagram/passengershaming

Att barn ofta blir rastlösa ombord på flygplan är väl ingen nyhet. Ofta lyckas ändå föräldrarna underhålla barnet till den grad att inte väggen kring fönstret får agera målarduk. Personen som skulle städa planet efter landning jublade knappast av glädje när hen såg detta. 

5. Bajsa i handfatet

Bajs
Bildkälla: Instagram/passengershaming

Vi sparar det äckligaste till sist, då detta är både sjukt och konstigt. Toaletten är bara centimeter från handfatet på flygplan? Så varför i hela friden var det där nödvändigt. Frågorna är många, men bilden består och kommer finnas kvar i evig tid. Blä säger vi. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om pappan till en flygvärdinna som bokade biljetter så han kunde fira jul med henne. Läs hela artikeln här.