Sexundersökning
Detta hatar kvinnor mest under sexakten. - Foto: Unsplash

Detta hatar kvinnor mest med sex

Många av oss tycker att det är njutningsfullt och härligt att ha sex. Men det finns saker som kvinnor stör sig på mellan lakanen. En ny undersökning visar vad kvinnor mellan 18 och 65 hatar mest i sovrummet.


3000 personer mellan 18 och 65 år från USA, Storbritannien och Australien har blivit tillfrågade vad de hatar mest i sovrummet, i en undersökning gjord av sexleksföretaget Lovehoney, skriver Health.

Vad är det kvinnor avskyr allra mest under sexakten då? Jo, undersökningen visar att det är att känna sig självmedveten under själva sexet. Alltså att man tänker på hur man rör sig, låter och ser ut. Hela 30 procent av kvinnorna angav det som svar i undersökningen. 

Det som hamnade på andra plats på listan av det kvinnor ogillar mest var att sexet är över för snabbt (29 procent). Efter det kom att inte få orgasm (28 procent), avbrott (27 procent) och att förspelet är för kort (24 procent). 

Det kvinnor avskyr mest när de har sex är att känna sig självmedvetna. Bildkälla: Unsplash

Männen vill ha sex länge 

Hur ser det ut för männen då? Jo, de ogillar också att sexet är över för snabbt. Majoriteten, 34 procent, av männen angav det som svar i undersökningen. 

På andra plats hos männen kan vi se att de ogillar att inte kunna ge deras partner orgasm (28 procent). Efter det tycker de inte heller om avbrott (28 procent), att inte få orgasm (21 procent) och att få en könssjukdom (17 procent). 

Fler män än kvinnor får orgasm

I undersökningen fick personerna även svara på hur ofta de får orgasm under sex. Hela nio av tio män angav att de får orgasm under sex varje gång, medan motsvarande siffra för kvinnorna var sju av tio. 

Undrar du hur många superstjärnorna har legat med? Här är fem kändisar som avslöjat hur många de haft sex med! 

sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du om att ha sex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dansk flygplats evakueras efter bombhot

Västeråsattacken troligtvis inte planerad

Tre äldre kvinnor och en tonårspojke attackerades i centrala Västerås under fredagen. Varför är fortsatt oklart. I nuläget är det inget som tyder på att det är en planerad händelse, säger Robin Simonsson, vid Åklagarmyndigheten till TT.

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

1 timme sedan
Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.

Vimmerby: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.