Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya trenden inom underkläder – bh:ar och trosor för män

- 21/08/2019, 16:04

Ett underklädesföretag har lanserat en ny kollektion för män. De säljer nämligen bh:ar och trosor för just killar.

En del män kan möjligen känna sig lite avundsjuka på kvinnors valmöjligheter när det kommer till underkläder. Men nu har ett företag lanserat en kollektion för mannen som vill spexa till det lite extra.

Varumärket HommeMystere har nämligen lanserat bh:s och matchande trosor för män. Och om inte det är nog så kan man också införskaffa sig bodysuits och nattlinnen i silke.

Deras bh säljs dock inte med faktiska kup-storlekar – däremot finns det vadderade alternativ beroende på om man vill ha dem små eller stora, enligt Mirror.

"Min flickvän älskar mig i den"

Och enligt hemsidan så är det inte bara männen som jublar över lanseringen, utan kvinnor älskar det också.

En man som recenserade en turkosfärgad bh skrev: "Så sexig, min flickvän älskar mig i den och de matchande trosorna", skriver Mirror.

En annan kille berömde nattlinnet och kommenterade: "Materialet känns så mjukt och sensuellt vid beröring och känns så bekvämt. Du kan sova i det hela natten, om det inte var så sexigt! "

Känner du någon som vill testa underkläderna?

Bh och trosor för män
HommeMystere säljer bh:s och trosor för män. Bildkälla: hommemystere.com
Är du sugen på att testa?