En spindel hittades i Susies öra.
En spindel hittades i Susies öra. - Foto: Shutterstock, Pixabay

Susie gick till läkaren för sitt öra – hittade giftig spindel

Susie trodde att det hade fastnat vatten i hennes ena öra och gick till läkaren för att få hjälp med besväret. Men under undersökningen så hittades en giftig spindel.


Susie Torres hade problem med sitt vänstra öra och trodde att hon hade fått in vatten i det. Och när besvären vägrade att släppa så bestämde hon sig för att gå till läkaren. Men när Susie undersöktes så chockades sjuksköterskan av upptäckten.

– Hon (sjuksköterskan) sprang ut och sa att hon skulle hämta ett par personer till. Hon sa sen: "Jag tror att du har ett insekt där inne", säger Susie till 41 Action News enligt KSHB.

Susie som är bosatt i Kansas, drabbades dock inte av panik efter att hon hade fått beskedet.

– Hon kom tillbaka och sa att det var en spindel. De använde några verktyg och fick ut den tillslut, fortsätter Susie.

Giftig spindel bodde i Susies öra

Läkarna sade sedan att de hade hittat en väldigt giftig brun spindel, en så kallad "Brown Reclus", som bodde i hennes öra. Dock hade den inte bitit Susie – och tur var väl det, då ett bett från en sådan spindel kan orsaka muskelsmärta, huvudvärk och feber.

Susie vet fortfarande inte hur spindeln lyckades ta sig in i örat, men att hon nu i fortsättningen kommer vara extra varsam innan hon går och lägger sig om kvällarna.

– Jag satte in några bomullstofsar i mitt öra igår kväll, eftersom jag inte har några öronproppar. Jag är ganska rädd för spindlar, säger Susie, enligt KSHB.

En giftig spindel hade krupit in i Susies öra. Bildkälla: Shutterstock
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått något kryp i örat någon gång?
Tack för din röst!