Här är fantombilden på misstänkta våldtäktsmannen i Rågsved

Efter att ett antal våldtäkter utförts i Rågsved, Stockholm, så har polisen släppt en fantombild på den misstänkte gärningsmannen. Detta kommer i samband TV3:s "Efterlyst".


Den 10 mars tidigare i år så blev en kvinna överfallen av en man vid Rågsved centrum i Stockholm. Tre veckor efter händelsen så är samma man misstänkt för ett liknande brott. 

Därefter ska två andra våldtäkter ska ägt rum på samma adress, Bjursätragatan. Offren ska ha blivit drabbade vid 04-tiden, den 31 mars. Nu misstänker Polisen att det är samma man som ligger bakom brotten.

Polisen vädjar om hjälp i TV3:s "Efterlyst"

Nu vädjar Polisen om hjälp från allmänheten i TV3:s program "Efterlyst, enligt Aftonbladet.

– I de båda fallen blir gärningsmannen skrämd av vittnen som gör att han försvinner ifrån platsen, säger Åsa Hansson, kriminalinspektör på polisen i södra Stockholm, i programmet.

Överfallen har fortsatt under sommaren. Den 7 juli blev en kvinna överfallen och våldtagen under knivhot vid tunnelbanestationen i Rågsved, även där vid samma adress – på Bjursätragatan.

Nu har Polisen släppt en fantombild på den misstänkta våldtäktsmannen.

Polisen har släppt en fantombild på den misstänkta våldtäktsmannen. Bildkälla: Polisen

Polisen tror att gärningsmannen planerar sina attacker vid tunnelbanan, där han väljer ut sina offer. Därefter tror man att han följer efter dem för att sedan överfalla dem.

Nu har man också  kallat in 200 män för topsning, för att samla DNA. Det har dock inte gett några lyckade resultat hittills. Nu vill Polisen få in tips från allmänheten.

– Vi behöver hjälp med att få in mera tips. För vi kommer utföra dna-prov som vi ska jämföra med de spår vi har i ärendet, och på så sätt försöka hitta gärningsmannen, säger Åsa Hansson i "Efterlyst".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.