Mask i öronen
Cancerpatient hittades med maskar i öronen. - Foto: TT/Google Maps

Cancerpatient hittades med maskar krypandes i öronen

En äldre man som led av cancer bodde på ett privatägt vårdhem när hans fru gjorde en fasansfull upptäckt. Vid ett besök hittade hon nämligen sin make med maskar krypandes i öronen.


John Callaghan bodde på ett vårdhem i Australien när hans hustru Fay gjorde en riktigt otäck upptäckt vid ett besök på hemmet. 

Den äldre mannen led av cancer i öronen och hade ett sår på vänster sida av huvudet när han flyttade in på hemmet 2017, skriver Mirror.

– Han hade väldigt ont och kämpade mot cancer i örat. När jag kom för att besöka honom kröp maskar ut ur hans öron, säger Mrs Callaghan. 

John Callaghan bodde på vårdhemmet Bupa Tugun, i Australien, innan han dog. Bildkälla: Google maps

"Ta mig härifrån"

Efter bara två veckor på vårdhemmet bad John sin familj att ta hem honom. 

– Det här är en fruktansvärd plats, de ser inte efter mig. Snälla ta mig härifrån, ska John ha sagt till familjen. 

Tyvärr dog John på ett närliggande sjukhus bara tio dagar efter att han hade berättat för familjen om hur dåligt behandlad han blev. 

Vårdhemmet, Bupa Australia, har bett om ursäkt till familjen efter händelsen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.