Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se kaotiska videon: Katterna studsar runt hejdlöst i bilen

- 17/11/2019, 14:43

Jessica Ryce, från South Carolina i USA, möttes av en fullständigt bisarr syn då hon skulle gå till sin mammas bil. Fordonet hade nämligen ockuperats av ett gäng hysteriska katter som studsade omkring hejvilt. Se den galet roliga videon!

Varken Jessica Ryce eller fembarnsmamman Natasha Ryce kan minnas senaste gången som de skrattade så här mycket. 

Och det är inte svårt att förstå dem.

Skulle bara gå till bilen

51-årige Natasha var på besök hos sina föräldrar i Hemingway som ligger i South Carolina i USA. Hon hade också tagit med sig tonårsdottern Jessica. 

När Jessica i söndags skulle gå till sin mammas bil så scrollade hon samtidigt runt i sin telefon, som man ju gör. 

Men hon såg då på håll att en katt hade tagit sig in i bilen genom ett fönster som lämnats öppet, och tog då upp telefonen för att filma.

Jessica fick sig dock en rejäl överraskning när hon kom fram till bilen, för hon upptäckte då att det inte bara rörde sig om en katt. 

"Helt galna"

– Jag tänkte "är det en katt som sitter i fönstret?", så jag började filma och smög fram till bilen, och jag bara "åh herregud". Alla stod och tittade på mig när jag kom fram, men sen blev de helt galna", säger Jessica till BuzzFeedNews.

Rörelsen inne i bilen var så intensiv att Jessica hade svårt att räkna hur många katter det var, men hon tror att det var sex stycken. 

Var grannkatterna

Och djuren levde verkligen rövare där inne. De sprang fram och tillbaka, hoppade och studsade mellan sätena, och voltade mot fönsterrutorna. 

Efteråt så har Natasha sagt att de hade "popcorn och dressing" i bilen och att katterna förmodligen lockats dit av lukten. 

Jessica och Natasha fick senare reda på att katterna bodde i ett grannhus i bostadsområdet.

Läs mer: Nasa: Snart susar en gigantisk asteroid förbi jorden