Måndag 26 Jul
Stockholm

Alex Schulmans känga till Paolo Roberto: "Sataniskt jävla oflyt"

Schulman kommenterar händelsen kring Paolo Roberto.
Schulman kommenterar händelsen kring Paolo Roberto. Foto: Instagram, Henrik Montgomery/TT

Alex Schulman är inte sen på bollen med att kommentera händelsen kring Paolo Roberto. I en artikel publicerad av Expressen beskriver han sina tankar efter Robertos intervju med TV4.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Många kända svenska ansikten har uppmärksammat sexköpsskandalen som nådde allmänheten natten till fredag, då Paolo Roberto greps under en polisrazzia i centrala Stockholm.

Däribland har Zara LarssonVeronica Maggio och Alexander Karim riktat stark kritik mot både Robertos inlägg på Instagram samt TV4, som höll i en intervju med tv-profilen.

"Gigantisk oflax"

Expressen publicerade under lördagen en artikel skriven av Alex Schulman, som med egna ord kommenterar händelsen och Paolo Robertos sätt att visa ånger under intervjun:

"Det gick blixtsnabbt. Bara timmar tidigare var han på bordell, greps av polis och nu satt han där med Jenny Strömstedt. Och det var en förändrad Roberto där i studion, nu läxade han inte längre upp oss andra, utan sig själv. Det här var inte okej. Han var noga med att berätta att det var första gången han köpt sex, och jag tänkte på det sen."

Han fortsätter:

"Vilken gigantisk oflax ändå. Vilket sataniskt jävla oflyt. Första gången han köper sex och just precis då råkade polisen vara ute och göra en razzia! Vad är oddsen för detta?"

"Det var alltså honom själv som Paolo syftade på"

Schulman kommenterar även Robertos kommentar om att det är "dags att börja försöka plocka ihop bitarna av ett krossat liv", varpå Schulman menar att han trodde att Roberto pratade om den prostituerade kvinnan – men att det i själva verket handlade om Paolo Roberto själv.

"Han skrev i texten att det var ”dags att börja försöka plocka ihop bitarna av ett krossat liv” och jag trodde för en sekund att han menade att han skulle kontakta den prostituerade kvinnan. Att han nu kände riktig ånger, att han hade förstått saker - på ett sant plan. Men det var alltså honom själv som Paolo syftade på när han pratade om ”krossat liv”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela