Måndag 26 Jul
Stockholm

Paolo Robertos flickvän bryter tystnaden: "Vet hur man kämpar sig upp"

Elin Härkönen talar ut om händelsen på sin Instagram.
Elin Härkönen talar ut om händelsen på sin Instagram. Foto: Instagram/breakitandyouwillmakeit

"Head up, stay strong". Så inleder Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen, 25, ett Instagram-inlägg, där hon bryter tystnaden om sin pojkväns sexköpsskandal. I inlägget tackar hon för allt stöd och skriver även att detta kommer passera så småningom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paolo Roberto greps under en polisrazzia mot flera misstänka sexköpare i centrala Stockholm natten till fredagen, varpå han i en intervju med TV4 senare erkände han att han har köpt sex.

Flickvännen talar ut

Elin Härkönen är en träningsprofil och sedan tidigare Paolo Robertos flickvän. I ett inlägg på sin Instagram, som publicerades tidigt under lördagen, skriver hon av sig om sina tankar kring händelsen och passar även på att tacka för allt stöd.

"Ni är otroligt många som hör av Er och även om jag valt att backa undan sociala medier och intervjuer i detta nu vill jag ni ska veta att det verkligen värmer mitt hjärta att se hur många människor som finns där för mig. Hur många fantastiska människor jag haft turen och gåvan att möta under livets gång. Ni säger att jag inspirerat Er, men ni inspirerar mig minst lika mycket".

Elin Härkönen. Instagram/breakitandyouwillmakeit

Är ledsen

Hon fortsätter och skriver att hon inte ska ljuga, utan att hon är ledsen över vad som har hänt. Hon avslutar inlägget med att skriva att även detta kommer passera.

"Jag fortsätter leva efter tron om att vi aldrig möts av en motgång som är större än vad vi klarar av... #breakitmakeit. Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp. Tack för ert stöd".

Inlägget har mötts av stort stöd från hennes följare, som skriver att hon är en stor inspiration för många.

Kommentera
Kopiera länk
Dela