En dejtingsida för folk med små penisar har nyligen lanserats.
En dejtingsida för folk med små penisar har nyligen lanserats. - Foto: Pixabay

Nu lanseras dejtingsidan "Dinky One" – för män med små penisar

Japp, du läste rätt. Nu har dejtingsidan "Dinky One" lanserats för att ge personer som lider av komplex kring de nedre regionerna en rättvis chans för att ta sig ut i dejtingdjungeln med alla korten på bordet!


Att det finns normer kring penisstorlekar runt om i världen är inget nytt. Det i sin tur kan leda till mycket ångest och kroppskomplex hos de som lider av de icke-uppnådda idealen.

"Finns en press"

Men nu har grundaren David Minns eventuellt funnit en lösning på problemet – och nyckeln kallas för "Dicky One", en webbsida riktad till män och icke-binära med komplex över de privata delarna.

– Det finns en press på alla kön att anpassa sig till ideal som ställs av TV, film och till och med porr.
Porrindustrin anställer bara män med långt över medelstora penisar. Dessutom annonseras det på stora porrsajter reklam för tvivelaktiga produkter i syfte att öka penisstorleken, förklarar Minns för Pink News.

Bildkälla: Dinkyone.com

– Allt detta gör att en man som redan är osäker på sin storlek blir ännu mer självmedveten. Vissa män är stora, vissa genomsnittliga och andra under genomsnittet. Dinky One låter mindre män träffa människor utanför sin vänkrets med säkerheten att alla som använder webbplatsen är helt medvetna om situationen.

30 000 personer

Sajten är även väldigt inkluderande. Du erbjuds 24 olika könskategorier att välja mellan. Det enda som krävs är att du har en penisstorlek under medel, det vill säga 14 centimeter vid erigerat tillstånd.

Under en månad har över 30 000 personer skaffat sig ett medlemskap. 27 procent av dessa identifierar sig som kvinna, 71 procent som man och 2 procent som transperson, skriver LadBible.

Vem vet, webbsidan kanske får folk att inse att storleken inte alltid spelar roll?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Att gå i pension tidigt betyder minde pengar i plånboken varje månad. Men vet du hur mycket pengar du förlorar på att sluta jobba innan riktåldern?

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

1 timme sedan
Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.