Vem ersätter Ica-Stig?
Vem ersätter Ica-Stig? - Foto: Ica/Amir Nabizadeh / TT

Rösta! Vem tycker du borde bli nya Ica-Stig?

Loa Falkman har lämnat och det är därmed dags för en ny Ica-Stig. Vem tycker du borde ta över rollen? Se oddsen och rösta här!


Intresset för vem som ska bli nya Ica-Stig är rekordstort. Enligt spelbolaget Betsson är det fler spel på vem som tar över efter Loa Falkman än klassiker som Nobelpriset i litteratur eller Årets Julvärd.

Just nu är det lägst odds på att Susanne Reuter tar över – och visst vore det lite befriande om Ica inte väljer en vit gubbe? Även om Både Loa Falkman och tidigare Hans Mosesson gjorde det väldigt bra.

"Välkommen in"

Tidigare har Nyheter24 skrivit om att Thomas Ravelli fångats på bild i en Ica-kavaj. Han finns dock inte med på spelbolagens lista över favoriterna. Konkurrenten Lidl har också passat på att utnyttja uppmärksamheten Ica får i och med bytet och välkomnat Ica-Stig med en pik

"Att gå i pension behöver inte vara olidligt. Välkommen in Stig! Äntligen kan du knäppa upp kavajen och njuta av god mat till ett pris som inte kräver en grosshandlarlön." , skriver Lidl i ett inlägg på Facebook som fått tusentals likes. 

Vem som tar över offentliggörs först 31 januari. Fram tills dess så vill vi på Nyheter24 höra din åsikt. Vem borde ta över rollen? Vi har listat favoriterna som du kan rösta på här nedan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!