Donald Trump fick nog inte det "välkomnande" han hoppats på i New York.
Donald Trump fick nog inte det "välkomnande" han hoppats på i New York. - Foto: Foto: Susan Walsh/AP/TT och Wrolf Courtney/Alamy/Stella Pictures

Trump "välkomnades" i New York – med gigantisk råtta

Under söndagskvällen anlände Donald Trump till sitt hem i Trump tower i New York – och det "välkomnande" som den tidigare presidenten fick vid sin ankomst var nog inte riktigt vad han väntat sig.


Sedan Donald Trump lämnade Vita huset i januari har han huserat i Florida – fram tills nu. Under söndagskvällen anlände nämligen den tidigare presidenten vid sin tidigare bostad i Trump tower på Fifth Avenue i New York

Trump, som är född i Queens och som länge var en uppskattad New York-profil, är på tillfälligt besök i staden som aldrig sover för att inspektera familjeföretaget, enligt The Huffington Post. 

"Välkomnades" med gigantisk råtta

Välkomnandet som den tidigare presidenten fick vittnar dock om att han inte längre är särskilt uppskattad i staden. Utöver en enskild Trump-supporter välkomnades nämligen Trump, som anlände i en svart SUV med tonade rutor, av demonstranter med plakat. På plakaten stod det till exempel "Arrest Trump" och "Go home Florida man". 

Den uppblåsbara råttan vid ett tidigare tillfälle. Foto: Wrolf Courtney/Alamy/Stella Pictures

Under måndagen dök dessutom en gigantisk uppblåsbar råtta, som ska efterlikna Trump, upp utanför Trump tower, enligt The Huffington Post.  

Läs mer:

Donald Trump om idrottande transkvinnor: "Förstör damsport"

Trump öppnar upp för valet 2024: "Vinna en tredje gång"

Så kan Trump stoppas från att kandidera igen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Risk för nya ras i danska Børsen

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, meddelar det ryska försvarsdepartementet, rapporterar den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.