Ken Ring
Ken Ring har inte covid. - Foto: Claudio Bresciani/TT

Ken Ring tar tillbaka sjukdomsbeskedet: "Jag är inte sjuk i covid"

Ken Ring skrev förra veckan att han var döende i covid-19 och vårdades på sjukhus i Kenya. Nu skriver han på Instagram att han inte alls är sjuk.


13 december lade rapparen Ken Ring, 42, ut en video på Twitter där han uppger att han är svårt sjuk och är inlagd på sjukhus i Kenya. 

“På akuten i Kenya. Be för mig… Eller be för min död”, skrev Ken Ring på Twitter. 

I ett meddelande till Aftonbladet på fredagen berättade Ken Ring att han är sjuk i covid-19. 

“Jag är döende på sjukhus. Jag ligger med corona på intensiven”, skrev han då. 

Ken Ring är inte sjuk i covid-19

Nu har Ken Ring lagt ut ett inlägg på Instagram där han skriver att han inte har covid-19, vilket Expressen var först att rapportera om. 

”Jag är ok, lägg ner spekulationerna… God jul allihopa! Önskar er alla en fin tid nu och ta hand om er och era familjer. Det var en resa jag aldrig kommer glömma, men allt händer för en anledning. Ber nu att alla respekterar mig och min familj nu och slutar sprida rykten. Tacksam för det, jag är inte sjuk i Covid och jag är inte på intensiven. Jag är sjuk ja, men så enkelt dör jag inte.”, skriver Ken Ring under en bild på honom själv tillsammans med en jultomte.

Ken Ring hade malaria 

Under måndagskvällen lade Ken Ring upp ännu en bild på sin Instagram där han berättar mer om situationen. 

"Jag ska berätta nu en gång för alla om min resa. I tisdags var jag på väg till min hemby och kände mig sjuk. Blev dålig rätt snabbt och på kvällen var det riktigt illa.", skriver han. 

Han fortsätter: 

”Jag uppsökte sjukhus. Då slussades jag rätt snabbt in till isolerat rum och jag låg helt utslagen och då sa läkarna jag hade covid. I två dagar låg jag där men sen sa läkarna att det inte var det. Utan det var malaria jag hade åkt på. Än idag är jag sjuk men mår mycket bättre och kan flyga hem idag.”, skriver Ken Ring på Instagram. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!