Tisdag 28 Sep
Stockholm

Dildoman i rosa scarf ofredar kvinnor i Stockholm

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Polisen jagar en man som ofredat flera kvinnor i Stockholm. Enligt polisen ska mannen bära en rosa scarf och ha en dildo i handen.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Polisen vill ha hjälp från allmänheten efter att en man ofredat flera kvinnor på Östermalm i Stockholm. Signalementet är ett av årets mest uppseendeväckande.

Johan Säfström, yttre befäl vid polisen i Södermalm, berättar att polisen fått in flera larmsamtal från personer som råkat ut för mannen. Han ska vara i 45-årsåldern och klädd i kritstrecksrandig kostym, svart kjol, rosa scarf och vita sneakers. Enligt polisens hemsida har han en "så kallad hockeyfrilla". 

– Han har skrikit och haft den här dildon i näven som gjort att folk blivit obekväma och ringt polisen, säger Säfström till Nyheter24.

Efter tweeten om mannen har polisen lyckats identifiera honom. Men man har enligt Säfström valt att inte göra något ingripande. 

– Vi kan inte gripa honom för det här eventuella brottet. Vi har inga förstahandsuppgifter från målsägare. Vi har påträffat mannen och låtit honom fortsätta sin vandring. Dyker det upp någon målsägare kan vi gripa honom. 

Vad händer om han fortsätter?

– Då ska den som råkar ut för honom ringa oss så kan vi se vad vi kan göra.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela