David Fuller, 67, döms för två mord och sexuella övergrepp mot minst 102 avlidna personer.
David Fuller, 67, döms för två mord och sexuella övergrepp mot minst 102 avlidna personer. - Foto: Polisen i Kent.

David, 67, förgrep sig på 102 döda kvinnor och barn: ”Odjur”

Elektrikern David Fuller, 67, som beskrivits som Englands värsta nekrofil någonsin, har nu dömts för två mord och sexuella övergrepp på över 100 döda kvinnor och barn vid två bårhus i Kent.


Ny DNA-teknik gjorde att polisen, i december förra året, kunde gripa elektrikern och tvåbarnspappan David Fuller, 67 – då misstänkt för de över 30 år gamla mordenWendy Knell, 25, och Caroline Pierce, 20.

Bägge de kvinnliga offren hade, enligt en rapport från polisen i Kent, blivit utsatta för sexuella övergrepp efter morden. 

Wendy Knell mördades av David Fuller. Foto: Polisen i Kent
Caroline Pierce var David Fullers andra mordoffer. Foto: Polisen i Kent

Men den kallblodiga historien slutade inte där. Vid en husrannsakan uppdagades det att Knell och Pierce blott var två av över hundra kvinnor och flickor som fallit offer för Fullers övergrepp.

14 miljoner dokumenterade övergrepp på döda

I bostaden hittade man nämligen över 14 miljoner bilder och filmer där David Fuller själv dokumenterat hur han, mellan 2008 och 2020, förgripit sig på minst 102 döda kvinnor och flickor – i åldrarna nio till 100 år.

David Fuller var elektriker på sjukhusen. Foto: Polisen i Kent.

Samtliga övergrepp ska ha skett på två bårhus i Kent där Fuller arbetat som elektriker, och efter gripandet erkände 67-åringen majoriteten av brotten han anklagades för, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Nekrofilmördaren David Fuller döms till livstid

Under onsdagen stod det klart att David Fuller döms till dubbla livstidsstraff för de två morden. Han döms dessutom till ytterligare 12 års fängelse för övergreppen på bårhusen.

– Dina handlingar går emot allt som är rätt och humant. De är ofattbara, sade domaren Bobbie Cheema-Grubb innan hon meddelade straffpåföljden, enligt BBC.

Vid rättegången talade också flera av offrens anhöriga. 

– Du våldtog mitt barn, sade en mamma till ett av offren, som också beskrev Fuller som en ”avskyvärd” man och ”ett odjur”.

– Hon var död, sårbar och kunde inte värja sig mot dig, men du förgrep dig på henne samma dag som hon dog, sade en kvinna vars avlidna mamma fallit offer för Fuller, rapporterar BBC

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.