- Foto: Alexander Fyrdahl

Adam Cwejman - 7:e sexigaste politikern

Det är sexigt med makt och brinnande engagemang. För Adam Cwejman resulterade denna kombination i utmärkelsen som en av landets hetaste makthavare.


Som ordförande för Liberala ungdomspartiet är Adam Cwejman en man med påtagligt driv och starka åsikter. Med en tydlig profilering har han ihärdigt tagit strider och debatterat för en förändrad integrationspolitik.

Givetvis är det just ett sådant starkt engagemang som vi på Nyheter24 vill premiera. Faktiskt så till den milda grad att vi nu önskar utse Adam till Sveriges sjunde sexigaste politiker.

"Känns hedrande"

Adams föräldrar kom som flyktingar från Polen år 1982, och tre år senare föddes den man som under åren hunnit studera bland annat internationella relationer och arbetat som skribent på tidsskriften PRGDA.

Allt detta innan han nu nått ännu en potentiell milstolpe i livet, då han kammat hem den avundsvärda och mycket ärofyllda titeln som en av Sveriges sexigaste politiker.

– Vad kul! Det känns ju hedrande att man blir uppmärksammad för annat än sina tankar för en gångs skull, säger Adam när Nyheter24 når honom med det glädjande beskedet.

Vem är Sveriges sexigaste politiker enligt dig?

– Jag skulle vilja säga att det är en vänsterpartist som jag inte vill namnge. Det blir lite mer spännande så.

På vilket sätt är politikeryrket sexigt?

– Det är förmodligen makt, retorik eller intellekt som är det avgörande.

/
Luf
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!