Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mystisk person sågs fly efter mordet på 60-åringen

- 12/02/2016, 16:41 -
En man i 60-årsåldern hittades mördad i går.
1 av 3

En man i 60-årsåldern hittades mördad i går.

TT BILD

Nu eftersöker polisen tips.
2 av 3

Nu eftersöker polisen tips.

TT

Vet du mer? Kontakta polisen på 114 14.
3 av 3

Vet du mer? Kontakta polisen på 114 14.

TT

Fortfarande ingen gripen. Men tips har kommit in angående det fruktansvärda mordet.

Under torsdagskvällen hittades en man i 60-årsåldern mördad i Filipstad. Mannen hittades knivhuggen med ett 20-tal hugg på olika delar av kroppen. Nyheter24 skrev tidigare om det makabra mordet.

Sent på kvällen arbetade polisen med att knacka dörr i området och höll omkring 40 förhör. I nuläget finns ingen förklaring till motivet bakom mordet.

Nu uppger polisen att ett vittne ska ha sett en mystisk person springa från brottsplatsen. Personen ska ha varit mörkklädd och försvann in på en närliggande gata.

Personen ska vara man, cirka 170 centimeter lång och omkring 35-40 år gammal. Även en ung kvinna ska ha stått tillsammans med männen. Men kvinnan ska ha lämnat platsen innan.

Utredarna vill nu komma i kontakt med mannen som inte benämns som misstänkt för att veta mer.

I nuläget finns som sagt ingen misstänkt och polisen vill inte gå ut med exakta signalement. Mordoffret var hemmahörande i Filipstad och är inte känd av polisen, skriver Aftonbladet.

Polisen vädjar om tips från allmänheten. Vet du mer? Kontakta polisen på 114 14.