Lyxfällan har sänts i 32 säsonger.
Lyxfällan har sänts i 32 säsonger. - Foto: Skärmavbild/TV3/Lyxfällan

Magnus Hedberg avslöjar historiska fallet i nya Lyxfällan – har ALDRIG hänt förut

För Nyheter24 avslöjar Lyxfällan-experten Magnus Hedberg att inspelningarna av nya avsnitt pågår för fullt. Och i den kommande säsongen kommer vi få bevittna en händelse som aldrig inträffat förut.


I succéprogrammet Lyxfällan får tittarna följa med när ekonomerna och programledarna Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg hjälper deltagarna att få ordning på sin ekonomi. 

Lyxfällan har sänts i hela 32 säsonger på TV3, men under våren har det omtyckta programmet lyst med sin frånvaro i tv-tablån. Här kan du läsa om den uteblivna säsongen av Lyxfällan 2023

Magnus Hedberg om nya säsongen av Lyxfällan – då har den premiär

För Nyheter24 berättar den folkkäre programledaren Magnus Hedberg att inspelningarna av nya Lyxfällan-säsongen pågår för fullt, och kommer med största sannolikhet ha premiär någon gång efter sommaren. 

Vad kan vi då egentligen förvänta oss av de nya avsnitten av Lyxfällan? Enligt Magnus Hedberg kommer kommande säsong bjuda på en hel del intressanta dilemman. 

– Det är en spännande säsong. Man undrar ju om det finns någonting kring ekonomiska problem som kan vara nytt efter alla säsonger med Lyxfällan. Men jag blir förvånad själv var och varannan vecka, berättar Hedberg och fortsätter: 

– Inte minst där jag är just nu och spelar in Lyxfällan, så är det en person som inte tagit ett enda lån men ändå hamnat riktigt djupt i det ekonomiska kaoset. Det är ju intressant, och är första gången i Lyxfällans historia som det händer. En person som aldrig någonsin tagit ett lån. 

Magnus Hedberg är en av experterna i Lyxfällan. Foto: Skärmavbild/TV3/Lyxfällan

Magnus Hedberg: "Nu kommer verkligheten och biter en i svansen"

Lyxfällan-experten Magnus Hedberg förklarar att det har hänt mycket sedan programmet hade premiär för ungefär 17 år sedan. 

– Ekonomin utvecklas hela tiden och det kommer nya problem. När Lyxfällan startade 2006 så var kontanter det självklara betalningsmedlet, och vissa började smyga lite med kort. Men utvecklingen har gått väldigt fort, berättar Magnus Hedberg och fortsätter: 

– Nu är det också väldigt mycket snack om räntor och matpriser. Allting i ekonomin förändras över tid. 

Magnus Hedberg förklarar att det som gör att det uppstår nya dilemman år efter år i Lyxfällan beror på att det ständigt sker en utveckling i ekonomin som har stor påverkan på privatpersoner. 

– Vi har haft en period där det i stort sett varit gratis att låna pengar, och det visar sig nu. Trots att man har levt över sina tillgångar så har man kunnat klara sig ganska bra under lång tid, men nu kommer verkligheten och biter en i svansen. 

Magnus Hedberg superenkla tips – så sparar du tusenlappar: "36 000 på ett år"

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Polisen i Värnamo rapporterar om trafikolycka

Permobil-bunden kund kunde inte komma ut ur Coop: "Man är ju kund som alla andra"

På en Coop-butik i Västerås kan inte rullstolsbundna, människor med permobiler och barnvagnar ta sig ut utan personalens hjälp.

Minst 20 döda i bussolycka i Italien

Minst 20 personer har omkommit sedan en buss fallit från en bro i Venedig i Italien på tisdagskvällen, rapporterar lokala medier.

"Katastrofalt" besked för SAS-aktieägarna

SAS-aktien avnoteras från börsen. 137 000 svenskar får nu se sitt värde gå upp i rök. "Katastrofalt", enligt Aktiespararnas vd Joacim Olsson.

Sommarens extremväder bakom tågförseningar

1 timme sedan
Preliminära siffror för juni–augusti visar att 86,7 procent av de svenska persontågen kom fram i tid under sommaren. Det är en minskning på 3,2 procentenheter jämfört med samma period förra året, enligt Trafikverket.

Polisen rapporterar om brand, Malmö

1 timme sedan
"Sorgenfri. Brand i fordon.", skriver polisen på sin hemsida.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.