Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Forskare: Här är den perfekta penisen

Forskare tar tag i saker och ting.
1 av 1

Forskare tar tag i saker och ting.

Nyheter | 22/07/2015 09:38

De försöker i alla fall.

Nu har ett gäng forskare verkligen tagit tag i en svinviktig fråga – hur ser en snygg penis ut egentligen? Det är Independent som berättar om en studie som gjort vid Zürichs universitet för att helt enkelt få ett svar på frågan. Detta genom att helt enkelt fråga kvinnor om vilka preferenser de har när det kommer till just penisar.

Så vad är då viktigast, enligt den här viktiga studien? Jo, det "allmänna kosmetiska utseendet". Tätt följt av pubishårets utformning, penisens hud, och omkretsen. Den omdiskuterade längdfrågan är, enligt Independent, "bara" sjätte viktigast med utseendet på pungen strax där bakom.

Minst viktigt för utseendet är uppenbarligen hur ingången till urinröret ser ut. Vilket var forskarnas främsta mål att ta reda på. Men hur går det då för studien med att svara på frågan om hur den perfekta penisen ser ut? Well, ärligt talat sådär.

Enligt Independent svarar man på frågan genom att slå fast att det inte går att slå fast att det är någon enskild del av penisens utseende som är avgörande för dess attraktivitet. Så det var det.