Singelkvinnor attraheras av män med hund
1 av 3
Singelkvinnor attraheras av män med hund - Foto: TT
Det visar en ny studie
2 av 3
Det visar en ny studie - Foto: TT
Vem smälter inte?
3 av 3
Vem smälter inte? - Foto: TT

Därför är män med hundar mer attraktiva än andra

Är du en singelkille som letar efter kärleken? Då kan en hund vara ett bra knep. Ny forskning visar nämligen att singelkvinnor attraheras av män med hundar.


Enligt en ny studie, som heter The Roles of Pet Dogs and Cats in Human Courtship and Dating, så är hunden en perfekt brudmagnet, skriver Independent.

Studien omfattar endast heterosexuella singlar som är medlemmar på dejtingsidan Match.com i USA. Resultatet visar på att ett husdjur är något som får din dejt att bli mer attraherad av dig.

Husdjuret som tar priset som bästa raggningsknep är hunden, och studien visar även att det är kvinnor som mest attraheras av män med hundar.

Forskare säger att kvinnor attraheras av män som verkar som en ansvarsfull om omtänksam förälder, och att husdjur behandlas som en familjemedlem, skriver Independent.

Så, är du en singelkille som längtar efter kärleken? Satsa på att ragga i parken, tillsammans med din hund!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man jagas för dubbelmord i Nässjö

Pappan bekräftar mord på svensk i Turkiet

Pappan till den svenske man som uppges ha dödats i en skottlossning i Turkiet på söndagskvällen bekräftar att hans son blev ihjälskjuten.

Mer fokus på tidiga insatser i adhd-vården

Det behöver bli mer fokus på tidiga insatser och individanpassad diagnostisk, i stället för snabbutredningar utan insatser som följer upp, konstaterar Socialstyrelsen i sina nya uppdaterade nationella riktlinjer för vård och stöd till personer med adhd och autism.

Jämnårig pojke misstänks för mordet på Maja, 17

En pojke har anhållits misstänkt för mordet på Maja, 17, uppger P4 Sjuhärad.

Skilsmässonota slår hårt mot sargat SAS

Krisdrabbade SAS står inför en dryg skilsmässonota. Separationen från flygbolagsalliansen Star Alliance kan kosta minst 260 miljoner kronor, enligt norska medier. Smällen hamnar ovanpå cirka en miljard för alla jurister och rådgivare i rekonstruktionen.

GB-ägaren Unilever kapar 7 500 jobb

1 timme sedan
Den brittiska livsmedelsjätten Unilever, som bland annat äger den tidigare svenska glasstillverkaren GB, ska kapa 7 500 jobb och stycka upp verksamheten.