Söndag 5 Dec
Stockholm

Ny undersökning: Här är kvinnorna män helst vill ha som älskarinnor

Enligt en färsk undersökning från otrohetsdejtingsajten Victoria Milan är det starka och inflytelserika kvinnor med makt som väcker lustarna hos dem.
1 av 3
Enligt en färsk undersökning från otrohetsdejtingsajten Victoria Milan är det starka och inflytelserika kvinnor med makt som väcker lustarna hos dem. Foto: TT Nyhetsbyrån
I ligan över männens önskeligg hittar vi svenska politiker som Annie Lööf och Anna Kinberg Batra.
2 av 3
I ligan över männens önskeligg hittar vi svenska politiker som Annie Lööf och Anna Kinberg Batra. Foto: TT Nyhetsbyrån
Men också internationella power women som Hillary Clinton och tyska Angela Merkel.
3 av 3
Men också internationella power women som Hillary Clinton och tyska Angela Merkel. Foto: TT Nyhetsbyrån

En nyligen genomförd undersökning visar att män gärna fantiserar om uppstickare som Angela Merkel och Anna Kinberg Batra.

Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Almedalsveckan i Visby – typ politikernas motsvarighet till partykickoff – har vi ganska nyligen lagt bakom oss. Och det verkar som att alla dessa bawsiga kvinnliga politiker helt klart har gjort starkt intryck.

Enligt en färsk undersökning från otrohetsdejtingsajten Victoria Milan, baserat på svar från drygt 4 000 av deras manliga medlemmar, är det just starka och inflytelserika kvinnor med makt som väcker lustarna hos dem.

Heads up nu för väldigt heteronormativa undersökningsresultat:

I ligan över männens önskeligg hittar vi svenska politiker som Annie Lööf och Anna Kinberg Batra, men också internationella power women som Hillary Clinton och tyska Angela Merkel.

Bildkälla

Undersökningen visar tydligt att maktfaktorn är avgörande. En fjärdedel av männen svarade att kvinnliga politikers exceptionella intelligens gör dem attraktiva.

18 procent av männen tycker att det är kvinnornas beslutsamhet som är upphetsande.

Bildkälla

Tyvärr verkar det också som att fantasin kring kvinnor med makt är just mest en het fantasi. De otrogna männen menar att de bara vill ha en sexig och stark kvinnlig politiker som älskarinna och inte som en partner på längre sikt.

Bildkälla

Hela 62 procent av männen säger tröttsamt nog att de skulle känna sig obekväma om deras fru hade mer makt än de själva.

Bildkälla

Hela den där grejen med att gå igång på personer en inte kan få verkar göra en kvinna ännu mer åtråvärd. 88 procent av männen vill få en inflytelserik kvinna i säng för att få känna sig lika mäktig som hon är. Hur nu det går ihop.

Bildkälla

– Vår undersökning indikerar att medan otrogna män fantiserar om att få mäktiga politiker i säng, föredrar dom sin långtidspartner som lite mindre stark och mer feminin. De tänder på utmaningen att få en stark kvinna, säger Sigurd Vedal, grundare och VD och Victoria Milan.

Tidigare enkätsvar har visat vilka kungligheter som anses hetast – det är förvånande nog inte en svensk kunglighet som kniper förstaplatsen. Här kan du läsa om prinsessan Sofia och vad hon så här i efterhand känner inför sitt utvik och medverkan i skandalsåpan Paradise Hotel.

Who run the world?
Tack för din röst!
Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela