Är du osäker på om din dejt till ta relationen till nästa nivå?
1 av 3
Är du osäker på om din dejt till ta relationen till nästa nivå? - Foto: TT
Ibland kan det vara svårt att veta.
2 av 3
Ibland kan det vara svårt att veta. - Foto: TT
Men här är fem tecken som tyder på det.
3 av 3
Men här är fem tecken som tyder på det. - Foto: TT

Vill din dejt ta relationen till nästa nivå? Här är 5 tecken att hålla utkik efter

Har ni dejtat ett tag och du kanske går runt och väntar på att ni ska ta det till nästa nivå? Här är några tecken att kolla efter.


Har du och din dejt träffat i några veckor kanske månader kanske relationen snart kan komma att tas till nästa nivå.

Men hur vet man egentligen att personen man träffar vill ha något seriöst? Ibland är det svårt men enligt Independent finns det några tecken att hålla utkik efter.

1. De “råkar” glömma något hemma hos dig

Enligt ny forskning från Match så kom det fram att 36 procent av britterna glömt något med flit hos någon de träffar för att ha en anledning att komma tillbaka.

Något som kanske är intressant är att enligt studien är det vanligare att män gör det. För 45 procent av männen erkände att de hade gjort det och 31 procent av kvinnorna.

Så “glömmer” din dejt sin tandborste eller laddare så vet du varför.

2. De erbjuder dig att ha dina saker hemma hos dem

Om din dejt säger att du kan lämna din tandborste hemma hos hen så är det ett tecken. Även om vi inte har pratat om förhållandet så betyder det i princip att hen inte kommer att ha några andra sovande hemma hos sig.

– Att ge fysiskt utrymme för din dejt reflekterar det känslomässiga utrymmet du har för dem i ditt liv och din förmåga att engagera sig, menar Matchs dejtingexpert Vicki Pavitt.

Bara så du vet.

3. De vill träffa dina vänner

Och inte bara dina rumskompisar som man plågsamt stöter in i på vägen till toaletten. Om din dejt hintar om att de vill hänga lite med dig OCH dina vänner så är det ett tecken på att hen vill ha något seriöst.

4. Om de planerar in saker långt framöver

Att planera något tre veckor fram är en sak, men om hen frågar dig om du vill göra något tre månader framåt trots att ni bara träffats i sju eller åtta veckor så är det ett tecken. Kanske är det ert bröllop de planerar efter det…

Bildkälla

5. Lägger upp bilder på er tillsammans

Att lägga upp en bild eller skriva något som anknyter till er relation är ett tecken. Det är ju typ som att göra det hela officiellt för hela världen. Nästan.

För dina vänner, familj och kanske till och med ex-partners kommer att börja spekulera.

Så, håll utkik efter de här tecknen för att ta reda på om din dejt vill ha något seriöst. Lycka till!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Minderåriga använder sig av olagliga appar för att köpa snus och andra varor med åldersgräns. Apparna efterliknar BankID-varianter som Freja och är trovärdiga, och går att köpa för 45 kronor. Då får användaren ett fejkat ID-kort direkt i mobilen som är nästan perfekta kopior.

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

1 timme sedan
Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.