Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför borde du kolla på porr innan du går på dejt

Det finns faktiskt fördelar med att kolla porr före en dejt.
1 av 3

Det finns faktiskt fördelar med att kolla porr före en dejt.

Pixabay

Hur märkligt det än kan låta.
2 av 3

Hur märkligt det än kan låta.

Pixabay

Enligt forskare ökar det till och med chanserna för en andra dejt. Bra va?
3 av 3

Enligt forskare ökar det till och med chanserna för en andra dejt. Bra va?

Pixabay

Nyheter | 06/04/2017 21:14

Forskare har kommit fram till att det kan vara bra att titta på porr innan en första dejt.

Att gå på en första dejt kan vara riktigt pirrigt, eller nervöst, och då kanske det första man tänker inte är att man ska sätta sig och titta på porr innan.

Men enligt israeliska forskare så är att göra just det en riktigt bra idé – det kan nämligen öka dina chanser att få gå på en andra dejt, skriver Independent.

Låter det helt snurrigt? Här är anledningen till varför, och nej, det handlar inte om att du vill ha sex.

Forskarna kom nämligen fram till att så kallad "sexuell förberedelse" gjorde att studiens testpersoner blev mer öppna med nya bekantskaper. Vilket i sin tur ledde till att chanserna för en andra dejt ökade.

Bakom studien står professor Gurit Birnbaum vid Baruch Ivcher School of Psychology gjordes. Han genomförde tre separata studier på 246 heterosexuella deltagare. De personer som fick sexuell stimuli före en dejt visade sig vara mer öppna, medan de

Och det behöver faktiskt inte ens vara porr. I en av studierna fick deltagarna se bilder som stimulerade dem sexuellt på ett undermedvetet plan. Och jämfört med kontrollgruppen var även de personerna betydligt mer öppna när de pratade med en främling.

Det här beror på att den mänskliga kroppen utvecklats för att reproducera sig, och då blir vi även mer karismatiska när vi är på det humöret eller precis efter en orgasm, skriver Independent.

Nyheter24 har tidigare skrivit om vilken porr som är mest populär där du bor i Sverige och vad ditt porrtittande säger om hur du mår.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Brukar du titta på porr?