Tisdag 28 Sep
Stockholm

Här är personen din partner troligtvis kommer att vara otrogen med

Mer än hälften av personerna i studien hade varit otrogna mer än en gång.
Mer än hälften av personerna i studien hade varit otrogna mer än en gång. Foto: Shutterstock

Mer än hälften av personerna i studien hade varit otrogna mer än en gång och 30 procent var fortfarande otrogna mot sin partner.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Du har säkert varit orolig över det någon gång, att din partner ska vara otrogen mot dig. Kanske har du också tänkt på vem hen skulle kunna vara det med.

I en ny studie från det australienska smyckesföretaget Forktip deltog 5000 personer och svarade på frågor om otrohet, något som Independent har skrivit om.

Många svarade att de aldrig varit otrogna, 69,1 procent av kvinnorna och 59,6 procent av männen hade aldrig haft en affär. 

Men av alla männen i studien så erkände 40,4 procent att de hade varit otrogna mot sin nuvarande partner. I samma fråga svarade 30,9 procent av kvinnorna att de hade varit otrogna någon gång. 

Bildkälla: Shutterstock

Mer än hälften av personerna hade varit otrogna mer än en gång och en fjärdedel hade varit det en gång. Men hela 31,2 procent svarade att de fortfarande var otrogna mot sin partner. 

De främsta anledningarna till varför personerna hade varit otrogna var brist njutning, inte tillräckligt med sex, deras partner var otrogen först och att deras partner inte gjorde dem sexuellt nöjda. 

Något som kanske kom fram i undersökningen var vilka personerna var otrogna med. 

Så, vem är det då?

Nästan hälften svarade att det var "annan" än de alternativ som fanns, vilket skulle kunna vara någon de inte känner. Men om det är någon man känner då? Svaret på det är riktigt oroväckande. 

Hela 23,8 procent svarade nämligen att de var otrogna med sin partners vän, skriver Independent. Ja, du läste rätt.

22,4 procent svarade att det var med en kollega. Knappt fyra procent svarade att det var med en av deras partners familjemedlemmar. 

TV: Sju meningar du borde hålla koll på om din partner säger

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit otrogen?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela