Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sköna söndag – här är fem saker att se fram mot under nästa vecka

Nyheter | 23/03/2014 19:21

Nu är det snart slut på vecka 12 – och dags för vecka 13. Här är fem roliga saker som händer kommande vecka!

Våfflor!

Alla gillar våfflor. Och på tisdag är det våffeldagen! Ät våfflor, ät nygräddade våfflor tills det sprutar grädde ur öronen och matkoman sätter din kropp i viloläge.


Sommartid!

Okej, inte för att just tiden i sig spelar så stor roll. Men natten mellan lördag och söndag ställer vi om till sommartid vilket är ett lika säkert vårtecken som pollenallergi.

Löning!

Nog för att alla inte får lön den 25:e, men många får det. Att lönedagen också råkar vara våffeldagen är självklart ett tecken på att du efter den tidigare nämnda matkoman pallrar dig upp och lagar ytterligare en vända våfflor.

Vädret!

SMHI påstår att det inte ska regna eller snöa en enda gång i Stockholm under nästa veckan. Nu är ju inte SMHI kända för att alltid ha rätt, men inte en enda gång! Det betyder alltså att man eventuellt kan gå utanför dörren utan att bli dyngsur om fötterna. Det vore väl trevligt?

Allsvenskan!

På söndag är det dags för premiäromgången i Allsvenskan. Dåliga planer och ännu sämre spel men trots det alldeles, alldeles underbart.