Här hittar familjen sin hund i rasmassorna

En familj fruktade att deras hund hade dött i ett jordskred. Se deras reaktion när han plötsligt grävs fram ur rasmassorna.


Grävs fram ur grus och sten

En liten flicka grävs fram ur rasmassor av en bombad byggnad i Syrien. Mirakulöst nog har hon överlevt. 

Läs om den osannolika händelsen här.

USA. Tidigare i veckan drabbades staten Washington av ett förödande jordskred, som har lett till många döda och saknade. En av de drabbade familjerna var familjen Kuntz, som klarade sig men var rädda att aldrig mer få återse sin hund som de inte fick med sig när de flydde.

Men när familjen återvände till sitt hem upptäckte de sin hund Bubby bland rasmassorna, skriver Komonews. 

Hörde en hund gnälla

I ett videklipp som laddats upp på Youtube ser man hur räddningsarbetare gräver fram den lilla hunden från skrotet och bär honom i säkerhet. 

– Vi kollade igenom rasmassorna när vi hörde en hund gnälla. Jag bröt ihop och grät, jag är så lycklig att min hund mår bra, sa Quinton Kuntz, en av sönerna i familjen, till Komonews

Se det rörande klippet här:


/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.