Frisören berättar om det sjukaste en kund sagt under en klippning.
Frisören berättar om det sjukaste en kund sagt under en klippning. - Foto: Pexels och Staffan Löwstedt/SvD/TT

Frisören: Här är det konstigaste någon sagt i frisörstolen

Frisöryrket innebär ständiga möten med nya kunder och många av dem är pratglada. Därmed får man höra både det ena och det andra under klippningarna. För Nyheter24 berättar frisören Sandra om det sjukaste en kund sagt i frisörstolen.


Att vara frisör är ett socialt yrke och att utbyta några ord med kunderna hör till det vanliga. Men vissa samtal är mer minnesvärda än andra – åtminstone enligt frisören Sandra som varit i branschen i över ett decennium.

– Det är så mycket grejer man hört genom åren. För det mesta är det ju bara trevligt snack och lite kallprat, men sedan minns man ju vissa sjuka grejer som kommit på tal, säger hon till Nyheter24.

Här kan du läsa om det värsta håret Sandra klippt.

Frisören: "Blev så jävla obekväm"

Väder, helg- och semesterplaner, samt prat om aktuella händelser, är några av de lättsamma samtalsämnen som, enligt Sandra, är vanliga. Ibland har dock kunder betydligt mer privata saker på hjärtat.

– En gång berättade en kvinna hur hon under flera månader varit otrogen mot sin man. Det här var alltså en kund jag aldrig klippt tidigare och så slänger hon ur sig det här och vill ha mina tips och råd, säger hon och fortsätter:

– Jag blev så jävla obekväm rent ut sagt. Vad skulle jag säga? Tiden har aldrig gått så långsamt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Folklistan: Skicka fångar till andra EU-länder

Polisen i Kristinehamn rapporterar om trafikolycka

"Olycka på E18 mellan Karlskoga och Kristinehamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Svenskt nej till mer socialt i EU

Med EU-topparna Ursula von der Leyen och Charles Michel i spetsen konfererar EU-länderna om sociala frågor i belgiska La Hulpe i dagarna två.

Stockholm: Polisen rapporterar om brand

"Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till en lägenhetsbrand i Traneberg.", skriver polisen på sin hemsida.

Satt fängslad i 20 år – får 55 miljoner av staten

Viggo Kristiansen – dömd och sedermera frikänd för ett uppmärksammat mord på två flickor år 2000 – får 55 miljoner kronor av den norska staten.

Polisen i Göteborg rapporterar om rån

"Vid Körkarlens Gata är det en man som blir fråntagen sin guldklocka av en okänd person efter att blivit påhoppad.", skriver polisen på sin hemsida.