Polis kände cannabislukt – avslöjade stor odling
Två män misstänks för grovt narkotikabrott. I ett hus de befann sig i hittades runt 250 plantor. - Foto: Johan Nilsson/TT & Richard Vogel AP/TT

Polis kände cannabislukt – avslöjade stor odling

Två män har anhållits misstänkta för grovt narkotikabrott efter att polisen hittat en stor cannabisodling i ett hus utanför Mellerud i Dalsland, rapporterar lokala medier.


Det var i lördags som en polispatrull kände en stark lukt av cannabis när de passerade ett hus längs E45:an.

— Patrullen stannade till vid fastigheten och fick senare beslut om husrannsakan. Inne i fastigheten anträffas en mycket stor cannabisodling, säger Elisabeth Melander, jourhavande förundersökningsledare på polisen, till Ttela.

Runt 250 cannabisplantor upptäcktes i fastigheten, rapporterar P4 Väst.

De två männen, som befann sig i huset, anhölls under natten.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.