En man har häktats, misstänkt för ett mord i Skaraborg. Arkivbild.
En man har häktats, misstänkt för ett mord i Skaraborg. Arkivbild. - Foto: TT

Man häktad för mord i Skaraborg

När polisen kom fram till en adress i Skaraborg hittades en kvinna död i huset. Nu har en man i 45-årsåldern häktats misstänkt för mord, rapporterar lokala medier.


Mannen greps i huset där även den döda hittades, sedan polisen larmats till adressen på onsdagseftermiddagen. Omkring ett dygn senare häktades han av Skaraborgs tingsrätt.

Enligt polisen var mannen och kvinnan bekanta med varandra.

— Den misstänkta mannen och den avlidna kvinnan har en relation till varandra, men med hänsyn till att vi är så tidigt i utredningen så säger vi inget mer nu, säger Magnus Karlsson, gruppchef vid polisens sektion för grova brott i Skaraborg, till Nya Lidköpings-Tidningen.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Satt fängslad i 20 år – får 55 miljoner av staten

Norsk räktrålare drog upp död kropp

Besättningen ombord MS Kongsfjord trålade efter räkor i Barents hav när de i fredags kväll fick en obehaglig överraskning. I nätet låg en död kropp.

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

I bästa fall har regeringens klimatredovisning varit vilseledande, i sämsta fall är det rena lögner, anser Centern. Nu KU-anmäls statsminister Ulf Kristersson (M) och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L).

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

1 timme sedan
Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

1 timme sedan
Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.