Nyhetsmorgon-profilerna blev minst sagt överraskade i direktsändning.
Nyhetsmorgon-profilerna blev minst sagt överraskade i direktsändning. - Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon-profilerna utskällda i direktsändning: "Katastrof"

När städexperten Marléne Eriksson gästade Nyhetsmorgon fick Nyhetsmorgon-gänget, med programledarna Thomas Ritter och Sofia Geite i spetsen, sig en rejäl avhyvling.


Många bänkar sig framför TV4:s Nyhetsmorgon där man, under vardag eller helg, hinner med lite morgon-tv med allt vad det innebär: intervjuer, inslag och matlagning.

Allt som oftast är det en gemytlig stämning i studion, men när städexperten Marléne Eriksson medverkade i programmet överraskade hon programledarna Sofia Geite och Thomas Ritter med en utskällning.

Nyhetsmorgon-profilen ryter ifrån mot tittarnas utseendehets: "Slafsar"

Städexperten om Nyhetsmorgon-kylen: "Bedrövligt"

Mer specifikt fick Marléne Eriksson i uppgift att inspektera kylskåpet i Nyhetsmorgon-köket – och hon var inte nöjd med vad hon såg. Istället beskrev hon synen hon möttes av som "en katastrof" och uppgav att kylskåpet varit "fruktansvärt skitigt".

– Du har inte tyckt att det varit trevligt att öppna vårt kylskåp här i Nyhetsmorgon?, säger Sofia Geite i programmet.

– Nej, nej, det tycker inte jag. För i ett kylskåp förvarar du det du ska äta. Ett kylskåp ska vara rent och snyggt och det tycker jag att man ska göra en gång i veckan. Se till att man har rent och tar bort sånt som inte ska vara där, konstaterar Eriksson, varpå Geite frågar:

– Hade du ätit något ur det kylskåpet?

– Nej, det hade jag inte. Absolut inte. För det såg bedrövligt ut. Rent ut sagt bedrövligt. Jag förstår inte hur ni kan ha mat där överhuvudtaget, svarar Eriksson.

Läs alla våra artiklar om Nyhetsmorgon här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!