Två personer misstänks för brott. Arkivbild.
Två personer misstänks för brott. Arkivbild. - Foto: Maja Suslin/TT

Kvinna var ute på joggingtur när hon blev attackerad av hund – blev biten i armar och ben

En kvinna har tvingats söka sjukhusvård efter att ha blivit attackerad av en hund under en joggingrunda i Kallhäll norr om Stockholm, uppger polisen.


— Hon blev biten i armar och ben, säger polisens presstalesperson Helena Boström Thomas.

Händelsen inträffade vid halv två-tiden på måndagseftermiddagen. Det är oklart hur allvarliga skador kvinnan har fått, men enligt polisen sökte hon vård på egen hand.

Hunden upplevdes som väldigt aggressiv och var svår att hantera. Den har omhändertagits för bedömning, säger Boström Thomas.

— Det var en lite större hund.

Två personer misstänks för brott. Den som höll i kopplet misstänks för vållande till kroppsskada och hundägaren för brott mot tillsyn av hundar.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Dödsdomar i Iran för smuggelsprit

S, V och MP: Stoppa dråpslag mot folkbildningen

S, V och MP går ihop för att försöka stoppa det de kallar "dråpslaget" mot studieförbunden. Det är ansvarslöst och omdömeslöst. Det är bildningsfientligt, säger Amanda Lind (MP).

Danmarks etiska råd vill utöka aborträtten

I Danmark har kvinnor över 18 år rätt till fri abort fram till vecka tolv. Lagstiftningen har varit oförändrad i 50 år, men nu har landets etiska råd kommit med en ny rekommendation. Ett flertal i rådet menar att det bör vara fri abort fram till vecka 18.

Två bilar i krock utanför Örebro – stopp i båda körfälten

"Polisen är på plats vid en trafikolycka på länsväg 207 i närheten av Atleverket.", skriver polisen på sin hemsida.

Ryska medier: Flottchefen är inte alls död

1 timme sedan
Viktor Sokolov, befälhavare för ryska svartahavsflottan, har i dag deltagit i ett videomöte med försvarsminister Sergej Sjojgu. Det hävdar regimtrogna ryska medier, efter Ukrainas uppgifter om att Sokolov har dödats.

Tesla i fokus när EU granskar elbilar från Kina

1 timme sedan
Amerikanska Teslas leveranser av elbilar tillverkade i Kina är i fokus när EU granskar dumpning av elbilar som tillverkats med statliga kinesiska subventioner. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg med hänvisning till flera källor. Teslas aktie faller i förhandeln på Wall Street efter uppgifterna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.