Snacka om tur. För andra gången skrapade en Uppsalabo hem pengar i tv-rutan
Snacka om tur. För andra gången skrapade en Uppsalabo hem pengar i tv-rutan - Foto: Fredrik Sandberg/TT & Skärmavbild TV4

Skrapade fram storvinst i Nyhetsmorgon – för andra gången på fyra år

För fyra år sedan var Uppsalabon Janusz i TV4:s studio och skrapade triss. Under torsdagsmorgonen var han tillbaka. Denna gången kammade han hem en betydligt större vinst än senast.


TV4:s Nyhetsmorgons trisskrapning är ett stående inslag och något många följer med ett nöje hemma från morgonsoffan eller på arbetet. 

Många är det nog också som drömmer om att skrapa fram tre tv-apparater, för att på så sätt ta sig till tv-studion och skrapa fram en garanterad vinst. 

Skrapade triss i Nyhetsmorgon för andra gången – på fyra år

Få är det nog som ens kan drömma om att åstadkomma den bedriften två gånger. Det gjorde Uppsalabon Janusz. Under torsdagen var han med i Nyhetsmorgon för andra gången och skrapade triss. Första gången var 2018 och då vann han 100 000 kronor. 

Spola fram bandet fyra år och han var på plats ännu en gång. Och denna gången gick det undan. På kort tid skrapade han fram en kvarts miljon kronor, 250 000 kronor alltså. Inte illa!

– Pension är räddad, säger han jublandes i sändningen. 

Två tummar upp efter vinsten. Foto: Skärmavbild TV4/Nyhetsmorgon
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.