Snacka om tur. För andra gången skrapade en Uppsalabo hem pengar i tv-rutan
Snacka om tur. För andra gången skrapade en Uppsalabo hem pengar i tv-rutan - Foto: Fredrik Sandberg/TT & Skärmavbild TV4

Skrapade fram storvinst i Nyhetsmorgon – för andra gången på fyra år

För fyra år sedan var Uppsalabon Janusz i TV4:s studio och skrapade triss. Under torsdagsmorgonen var han tillbaka. Denna gången kammade han hem en betydligt större vinst än senast.


TV4:s Nyhetsmorgons trisskrapning är ett stående inslag och något många följer med ett nöje hemma från morgonsoffan eller på arbetet. 

Många är det nog också som drömmer om att skrapa fram tre tv-apparater, för att på så sätt ta sig till tv-studion och skrapa fram en garanterad vinst. 

Skrapade triss i Nyhetsmorgon för andra gången – på fyra år

Få är det nog som ens kan drömma om att åstadkomma den bedriften två gånger. Det gjorde Uppsalabon Janusz. Under torsdagen var han med i Nyhetsmorgon för andra gången och skrapade triss. Första gången var 2018 och då vann han 100 000 kronor. 

Spola fram bandet fyra år och han var på plats ännu en gång. Och denna gången gick det undan. På kort tid skrapade han fram en kvarts miljon kronor, 250 000 kronor alltså. Inte illa!

– Pension är räddad, säger han jublandes i sändningen. 

Två tummar upp efter vinsten. Foto: Skärmavbild TV4/Nyhetsmorgon
/
TV4
Relaterat
Trött på röklukten från grillen? Då ska du göra detta: "För att få bort lukten..."
Sommaren är äntligen här och det brukar innebära att mängder av grillar plockas fram. Men om du inte vill ha doften av grillos, eller om grannarna stör sig på det, finns det något att göra? Städexperten Marléne Eriksson har tipset!
Det får du ALDRIG göra när du källsorterar – enligt experten: "Får absolut inte hamna fel"
Återvinna är något som många gör för att göra en insats och ge en positiv påverkan på klimatet. Men det finns också saker som vi svenskar definitivt behöver tänka på när vi källsorterar, menar experten Malin Ryding.
Här somnar Steffo Törnquist på TV4-soffan – ber om ursäkt i direktsändning
Att jobba tidiga morgnar tar på krafterna. Fråga bara Steffo Törnquist, som tog sig en tupplur på soffan bland Nyhetsmorgon-gästerna.
Senaste nytt

Kryptokung inför rätta – stal miljarder dollar

Kadetter får sänkt lön – öppet brev till ÖB

En höjning av bruttolöneavdraget innebär att den månatliga ersättningen krymper för flera officersstudenter. Nu vill kadetter på flera av Försvarsmaktens skolor att beslutet omprövas.

Polisen i Hörby rapporterar om brand

"Larm om brand, Killhult", skriver polisen på sin hemsida.

Man hittad svårt knivskuren söder om Stockholm – för med ambulans till sjukhus

1 timme sedan
En man i 30-årsåldern hittades tidigt på tisdagsmorgonen svårt knivskuren i Västerhaninge söder om Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Raset för nyföretagande bromsar in

1 timme sedan
Antalet nystartade företag föll med nästan en femtedel under årets första kvartal jämfört med samma period förra året. Men nu ser raset ut att ha bromsat in. Under tredje kvartalet landade antalet nystartade företag på 13 procent lägre jämfört med samma period 2023, enligt statistik från Bolagsverket som mjukvaruföretaget Visma Spcs sammanställt.

Polisen i Sandviken rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kollision mellan lastbil och personbil.", skriver polisen på sin hemsida.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.