Magdalena Andersson har återvänt till samma vandringsled flera gånger.
Magdalena Andersson har återvänt till samma vandringsled flera gånger. - Foto: Skärmavbild Facebook

Magdalena Anderssons privata semesterbilder – i otippade Facebookgruppen

Det finns gott om nischade grupper på Facebook där folk delar med sig av sina fritidsintressen. Även politiker som Magdalena Andersson deltar i diskussioner online och delar med sig av sina semestertips i en låst Facebookgrupp.


Socialdemokraternas partiledare och Sveriges tidigare statsminister Magdalena Andersson njuter av sommaren i Sverige. I ett Facebookinlägg som har fått flera tusen likes delar politikern med sig av ett semestertips i en Facebookgrupp.

Gruppen heter “Vandringsleder i Sverige” har över 251 000 medlemmar. Där har Magdalena Andersson laddat upp ett inlägg med foton från hennes tur i Borgafjäll. Hon beskriver hur området har “vackra vyer och ett överflöd av mogna hjortron”.

Magdalena Andersson visar upp sina nyplockade hjortron. Foto: Skärmavbild Facebook

I skrivande stund har inlägget fått över 4 000 glada reaktioner, och även tre mindre glada. Under inlägget har kommentarerna strömmat in så att moderatorer har behövt låsa kommentarsfältet.

Magdalena Andersson visar upp bilder från tidigare fjällvandringar

Magdalena Andersson skrev sitt första inlägg i gruppen 2020, även då om vandringsleden i Borgafjäll. Inlägget fick dock inte samma genomslag och kommenterades endast av sju personer.

Foto: Skärmavbild Facebook

– Fin tur från Borgafjäll till Gaalloe-stugan. Vacker och varierad terräng. 7 km enkel väg, 700 höjdmeter, har den tidigare statsministern skrivit.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!