Martin och Fredrik blir riktigt förvånade när de ser sitt hem i "Husköp i blindo"
Martin och Fredrik blir riktigt förvånade när de ser sitt hus. - Foto: Skärmavbild/TV3/"Husköp i blindo"

Parets chock när de ser sitt nya hus: “Hade inte köpt det”

I “Husköp i blindo” på TV3 letar deltagarna efter sitt perfekta drömhem, och lämnar över kontrollen till programmets experter. Paret Fredrik och Martin får sig en rejäl chock när de ser sitt nya hus för första gången.
– Ni ser lite besvikna ut, säger programledaren Carin da Silva.


“Husköp i blindo” är TV3:s nya satsning där programmets experter hjälper deltagarna att hitta sitt drömhus. Haken? Deltagarna inte har någon som helst aning om vilket hus som experterna köper åt dem. 

Fredrik och Martin letar efter sitt drömhem i "Husköp i blindo"

I veckans avsnitt är det Fredrik och Martin som är på jakt efter sitt nya hem i Varberg, och på deras önskelista står en solig altan och sociala ytor. Med en budget på sex miljoner kronor lämnar de över kontrollen till experterna. Fastighetsmäklaren Sebastian Stojanovic lyckas till slut hitta en villa som kan falla Fredrik och Martin på läppen, och paret är helt ovetande om både läge och skicket på sitt nya hem. 

Fredrik och Martin letar efter ett hus i Varberg. Foto: TV3/"Husköp i blindo"

Här kan du läsa om hur det gick för Emma och Alexander när de såg sitt nya hus för första gången.

Parets chock när de får se sitt nya hus 

Innan renoveringen drar igång får Fredrik och Martin en rundtur i sitt nya hem, och reaktionerna är minst sagt blandade. När de tar av sig ögonbindlarna chockas de av den märkliga planlösningen och den låga takhöjden. Och det är en viss detalj i hemmet förvånar paret extra mycket. I det nästintill obefintliga köket finns nämligen en bardisk som de inte är särskilt glada över. 

Paret chockas när de tar av sig ögonbindlarna. Foto: TV3/"Husköp i blindo"
Den ökända baren i huset. Foto: TV3/"Husköp i blindo"

– Vi ville ju bjuda hem folk på middag, men det kommer bli hämtmat, säger paret skämtsamt. 

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

Carin da Silva: "Ni ser lite besvikna ut"

Övervåningen är mer i linje med Fredrik och Martins smak än nedervåningen, men programledaren Carin da Silva anar fortfarande att paret inte är helt nöjda. 

– Ni ser lite besvikna ut, säger hon. 

– Jag hade nog inte köpt det här, säger Martin och får medhåll av Fredrik. 

Paret blir smått oroliga när de ser sitt hus. Foto: TV3/"Husköp i blindo"

Därefter är det dags för inredningsexperten Lena Nyholm att sätta tänderna i projektet, och hon tar ut svängarna ordentligt under programmets gång. 

När det sedan är dags för Fredrik och Martin att se sitt nya hus igen, efter renoveringen, är reaktionerna helt annorlunda. Paret blir helt tagna av förändringen, och rörs till tårar av resultatet. 

Vill du veta hur det går för Fredrik och Martin? Husköp i blindo sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3 och Viaplay

TV3
/
Senaste nytt

Postnord-chefen för Sverige får gå omedelbart

Ministrar går i kippavandring mot antisemitism

Nio ministrar deltar i dag i en kippavandring i centrala Stockholm. Även Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson går med i manifestationen mot antisemitism.

KI: Låt klimatpolitiken vara - stötta drabbade

Ändra inte i klimatpolitiken bara för att den får ekonomiska effekter för exempelvis bilåkare eller företag. Låt klimatpolitiken sköta minskade utsläpp, och använd i stället finanspolitiken för att stötta dem som drabbas hårdast. Det är innebörden av Konjunkturinstitutets (KI:s) rapport om fördelningseffekter av klimatpolitiken.

Kvinna på SUP dödad av haj

Ett amerikanskt par på smekmånad på Bahamas attackerades under en paddeltur på SUP-bräda av en haj. Kvinnan skadades så allvarligt att hon avled, skriver BBC.

Landshypotek sänker boräntor – igen

Landshypotek Bank sänker sina bundna boräntor med 0,25-0,40 procentenheter, skriver banken i ett pressmeddelande. Den rörliga boräntan, med tre månaders bindningstid lämnas oförändrad.

Expert om försvarsavtalet: Vi går "all in"

En ny era i svensk försvarspolitik är ett faktum. Det nya samarbetsavtalet som ger USA tillgång till 17 svenska militärbaser skickar avskräckande signaler, säger Jacob Westberg vid Försvarshögskolan.