Erik Videgård: Därför ska du ALDRIG använda malen svartpeppar
Nu har Erik Videgård hivat ännu en grej i Nyhetsmorgons kök. Den här gången var det finmalen svartpeppar som fick åka i soptunnan.
Gillar du artikeln?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.
Stjärnkocken Erik Videgård är en stående gäst i Nyhetsmorgon, och känd för sina starka åsikter.
I lördagens program var det dags för kryddskola i TV4, eftersom undersökningar visar att svenskarna använder 30 procent för lite kryddor, jämfört med vad som anges i recept.
Här kan du läsa om varför Erik Videgård tycker att du aldrig ska grilla hamburgare.
Erik Videgård slänger svartpepparn i Nyhetsmorgon
När det gäller en krydda väldigt många använder, så drog Erik Videgård fram storsågen.
– Vad man absolut inte ska göra, det är att ha finmalen, till exempel, svartpeppar, säger Erik Videgård.
– För att det inte smakar lika mycket? säger programledaren Jenny Alversjö.
– Smakerna försvinner direkt, säger Videgård och fortsätter:
– Det är damm. Det är damm. Det här kan man inte använda till någonting egentligen.
Erik Videgård rekommenderar istället alla att använda en kryddkvarn.
Här kan du läsa om när Erik Videgård gav TV4:s tittare svar på tal.