Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Dagstidningar läggs ut på nätet

Nyheter | 17/09/2008 18:27

Webbportal med tidningar i flashformat har lanserats.

Metro-avhopparna Fredrik Lagergren och Magnus Irtelius samt entreprenören Marcus Carloni skakar om tidningsvärlden med Smart Media. Som en kund till Dagens Industri, Sydsvenskan och Svenska Dagbladet har de material som gör att de kan lägga upp tidningar i flashformat på sin webbportal smartwebbmedia.se. Från och med i dag går tidningarna att läsas på webben.

- Vi har höga ambitioner och siktar på att vara etablerade på sju utvalda marknader i Europa inom fem år.

Företaget gör i dag tematidningar som går i de större dagstidningarna, och planerar att omsätta runt 20 miljoner kronor i år.

- Vi vill öka livslängden för våra befintliga bilagor och ge ett mervärde åt våra annonsörer, säger Fredrik Lagergren, vd på Smart Media, till Dagens Media.

I varje tidning, som läggs ut i användarvänligt flashformat, skrivs en ledare av en branschkändis och längre in finns alltid en större intervju med en person inom det aktuella området. Den 21 oktober kommer första tematidningen.

Skrivet av: